Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Οκτώβριος 05, 2015 - 10:08
0 σχόλια

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας καθώς το θέαμα, το σασπένς και τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν άνοιξαν την όρεξη του φίλαθλου κόσμου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που μόλις ξεκίνησε.

Είναι ενδεικτικό λοιπόν πως σε 5 αναμετρήσεις σημειώθηκαν 20 τέρματα σε μία άκρως παραγωγική πρεμιέρα με την ΑΕΚ Τρίπολης να πετυχαίνει το σκορ της αγωνιστικής ενώ ένα από το μεγάλο ντέμπι της Μεγαλόπολης ανάμεσα στην Δόξα και τον Πανθυρεατικό έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ.

Σε 5 αναμετρήσεις μία μόνο ομάδα κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και αυτή ήταν η Τεγέα  υπήρξαν 3 διπλά (Κορακοβούνι, Βρασιές, ΑΕΚ Τρίπολης) μία ισοπαλία (Δόξα-Πανθυρεατικός) ενώ είχαμε και το πρώτο χατ τρικ της χρονιάς από τον Μπέλτσο της ΑΕΚ ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση των σκόρερ.

Νικηταράς-ΑΕΚ Τρίπολης 1-6: Εντυπωσιακό πέρασμα για τους κιτρινόαμυρους από την έδρα του Νικηταρά φτάνωντας με άνεση στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Ζιούλης στο 2' Μπέλτσος 14', 76' 86', Μπαλάσης 38' Λαγός 68' οι σκόρερ της ομάδας του Δημήτρη Μειδάνη. Από την άλλη προβληματισμός για τον Νικηταρά που θα δώσει την δική του μάχη για παραμονή. Κανατάς στο 20' ο σκόρερ του δικού της τέρματος.

Παγγορτυνιακός-Βρασιές 2-3: Η "επέλαση"  των νέων για τις Βρασιές που έδειξαν πως είναι ένα αξιόμαχο σύνολο που διαθέτει πολύ ταλέντο φτάνοντας στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς με σκόρερ τους Οικονομάκη στο 48', Σούρσο στο 67' και Παναγούλια στο 70'.  Ο Παγγορτυνιακός είναι ομάδα που δεν παρατά και λίγο έλειψε να το αποδείξει για μία ακόμη φορά με τα δύο γκολ του Μπακόπουλου (74', 90').

Τεγέα-Ούμπιακός Λεωνιδίου 2-3: Τα είχε όλα γκολ, θέαμα ανατροπες στο σκορ και στο τέλος την πιο έμπειρη ομάδα να φτάνει στην νίκη. Αυτή ήταν η Τεγέα με σκόρερ των Αποστολόπουλο δις (6', 44') και τον Ζευκιλή στο 30'. Οι νεοφώτιστοι έδειξαν καλά στοιχεία ομάδας με τους Κύριο στο 2' και Λάλα στο 40' να είναι αυτοί που πετυχαν τα πρώτα τους γκολ στην Α' Αρκαδίας.

Απόλλων Κορακοβούνι 1-2: Συναρπαστικό παιχνίδι στον Τυρό με τον Απόλλων να προηγείται με τον Ντάνι στο 49' αλλά το Κορακοβούνι να φτάνει στην ανατροπή στο τέλος με τα τέρματα του Αραχωβίτη στο 79' και του Τετώρου στο 88' πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη.

Δόξα-Πανθυρεατικός: Η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε και στην Μεγαλόπολη με τον Πανθυρεατικό να στέκεται όρθιο να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας και να φωνάζει πως και την νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι παρών. Η Δόξα ήταν καλύτερη είχε τις ευκαιρίες δεν τις μετουσίωσε όμως σε γκολ με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ: Μπέλτσος 3

Αποτελέσματα

Σάββατο (4/10)

Απόλλων-Κορακοβούνι 1-2

Παγγορτυνιακός-Βρασιές 2-3

Κυριακή (4/10)

Νικηταράς-ΑΕΚ 1-6

Τεγέα-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3-2

Δόξα Μεγαλόπολης-Πανθυρεατικός 0-0

Πανιώνιος - Φαλαισία 3-0 α.α.*

Ρεπό: Λεωνίδιο

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ 3

2. Βρασιές 3

3. Τεγέα 3

4. Κορακοβούνι 3

5. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 3

6. Πανθυρεατικός 1

7. Δόξα Μεγαλόπολης 1

8. Απόλλων Τυρού 0

9. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 0

10. Παγγορτυνιακός 0

11. Νικηταράς 0

12. Λεωνίδιο 0

13. Φαλαισία –

Επόμενη αγωνιστική

Λεωνίδιο-Απόλλων

Κορακοβούνι-Δόξα Μεγαλόπολης

Πανθυρεατικός-Τεγέα

ΑΕΚ Τρίπολης-Πανιώνιος

Ολυμπιακός-Παγγορτυνιακός

Φαλαισία-Βρασιές α.α.

Ρεπό: Νικηταράς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.