Παραιτήθηκε ο Αρκάς Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Παραιτήθηκε ο Αρκάς Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Σεπτέμβριος 21, 2016 - 14:30
2 σχόλια

Την παραίτησή του στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υπέβαλε σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Θ. Καρατζιάς.

Nα αναφέρουμε ότι ο Θ. Καρατζιάς είναι από τηνΤρίπολη και στις 19 Φεβρουαρίου 2016, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα,  παρέλαβε τη Αρχηγία του Πυροσβεστικού Σώματος, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Π.Σ.

Όπως αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του υπουργείου, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την επιλογή νέου Αρχηγού στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Φάνηκε από την αρχή ότι, ο Γιάννης ήταν Αξιωματικός με πυγμή , με Αρχές, με αρετές και προσόντα. Δεν έσκυψε τελικά το κεφάλι. Και έτσι θα μείνει στην ιστορία.

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ;;; ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.