Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Ν. Κουτσόγιωργας

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Ν. Κουτσόγιωργας

Δεκέμβριος 16, 2023 - 14:31
10 σχόλια

Εγκαταλείπει την θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου στην ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. ο Νίκος Κουτσόγιωργας.

Ο κ. Κουτσόγιωργας για λόγους ευθιξίας, όπως ανέφερε δεν επιθυμεί να συνεχίσει να διοικεί την εταιρία και σύντομα θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση με τους λόγους της παραίτησής του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος θα προκύψει μετά και την γενική συνέλευση των μετόχων στην ΚΤΕΛ Αρκαδίας. 


10 Σχόλια

Ο άνθρωπος που για δεύτερη φορά έσωσε το ΚΤΕΛ από την καταστροφή που είχε η πρώην διοίκηση φεύγει ίσως δεν άντεξε άλλο σαν πρώην εργαζόμενος προσωπικά να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί δεν ξεχώριζε μετόχους και εργαζόμενους ευχαριστούμε πρόεδρε για όλα

Κρίμα μεγάλη απώλεια για το ΚΤΕΛ Αρκαδίας η παραίτηση του κυρίου Νίκου Κουτσόγιωργα. Χάρις σε αυτόν φτιάχτηκε το νέο ΚΤΕΛ Αρκαδίας στην Οδό Ναυπλίου. Αν δεν ήταν αυτός θα ήταν ακόμα το ΚΤΕΛ Αρκαδίας στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Λυπάμαι για κάποιους που με την νοοτροπία του λεωφορειατζή και του φορτηγατζή να θέλουν να διοικήσουν μια Α.Ε. ( Ανώνυμη Εταιρεία) αυτό δεν γίνεται και θα πέσει σε δυσμένεια και σε τέλμα το ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Κρίμα για τα τόσα χρόνια που πρωτοπορούσε. Χ.Μ.

Κρίμα , αυτή η πόλη παροπλίζει και απογοητεύει τους άξιους ανθρώπους. Τα μικροσυμφέροντα αφήνουν έξω άξιους ανθρώπους.

Νίκο μου, σε καθαρίσανε με την μία. Αλλά αυτό είναι η αχαριστία. Σε λίγο εκεί μέσα δεν θα πατάει άνθρωπος

Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενΟ σχολιαστή. Μικρούλης είναι ο κόσμος γεμάτος με ΜΑΝΩΛΙΕΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.