Παρέλαση για την 202η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics,vid)

Παρέλαση για την 202η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics,vid)

Σεπτέμβριος 24, 2023 - 14:28
3 σχόλια

Με την καθιερωμένη παρέλαση συνεχίστηκαν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις εορτασμού της 202ης Επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Την παρέλαση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος ενώ εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ήταν ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης.

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 12:00, με πρώτα να παρελαύνουν τα σχολεία, ακολούθησαν οι φιλαρμονικές, ενώ πήραν μέρος και τα χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων, καθώς και οι Πρόσκοποι, οι Οδηγοί, τα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σώματα Ασφαλείας και πολλοί σύλλογοι από όλη της Ελλάδα έδωσαν το παρών επίσης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr η παρέλαση για την 202η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς


3 Σχόλια

Ο Τατούλης γιατί έφυγε από την εξέδρα των επισήμων κ. Τζιούμη;; Ούτε ποιος θα κάτσει που δεν μπορεί να οργανώσει το επιτελείο σας;;; Δύο ομπρέλες δεν σκεφτήκατε να βάλετε πάνω από τις μπάντες;; Πέθαναν στη ζέστη! Η μία κοπέλα τα παίξε, άφησε το όργανο και κάθισε κάτω στην σκιά για να συνέλθει...

18:07 και τι μας ενδιαφέρει αν έκατσε ή δεν έκατσε, αν βρήκε η δε βρήκε θέση ο οποιοσδήποτε, εμείς τα παιδιά μας πήγαμε να δούμε στην παρέλαση, όχι ποιοι κάθονται στην εξέδρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.