Πελάτισσα περιέλουσε με λεμονάδα εργαζόμενη - Δείτε την... πληρωμένη απάντηση

Πελάτισσα περιέλουσε με λεμονάδα εργαζόμενη - Δείτε την... πληρωμένη απάντηση

Φεβρουάριος 18, 2024 - 19:00
3 σχόλια

Πλυντήριο αυτοκινήτων / Unspalsh

Τον... μάστορά της βρήκε πελάτισσα που επισκέφτηκε πλυντήριο αυτοκινήτων στην πολιτεία Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Την ώρα που η 18χρονη Άννα Χαρίτσκι -εργαζόμενη στην επιχείρηση- έπλενε με το πιεστικό το λευκό όχημα, η οδηγός χωρίς να καταλάβει κανένας το γιατί, κατέβασε το τζάμι και πέταξε στη νεαρή κοπέλα το περιεχόμενο του ποτηριού της. Η αντίδραση από την Άννα ήταν άμεση, που χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της κατάβρεξε με το λάστιχο την αγενή οδηγό.

Διαβάστε περισσότερα για το περιστατικό στις ΗΠΑ με πελάτισσα και εργαζόμενη σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αν δεν έχετε δουλειά να κάνετε, αντί να ανεβάζετε τέτοιες σαχλαμάρες, κάντε μερικά ρεπορτάζ για την Τρίπολη που υποβαθμίζεται καθημερινά και παρακμάζει σε όλα τα επίπεδα. Αλλά σιγά μην σας καίγεται καρφί... Πεθαίνει η πόλη, μαζί της θα πεθάνουμε κι εμείς, κι εσείς κι εγώ και όλοι, και εσείς απλά κρατάτε ισορροπίες, στηρίζετε ημέτερους και κόβετε ενοχλητικά σχόλια σαν κι αυτό

19:56 Καλά μην νομίζεις τώρα ότι επειδή δεν το έκοψαν το σχόλιό σου, τους έπιασαν ξαφνικά οι ευαισθησίες τους. Είναι η προσφιλής τους τακτική αφενός να δείξουν ότι δεν κόβουν (και καλά) σχόλια και αφετέρου να σε κάνουν να δείχνεις ηλίθιος αφήνοντας το σχόλιό σου που τους λες ότι κόβουν τα ενοχλητικά σχόλια. Αν δεν τους έγραφες ότι κόβουν τα σχόλια σιγά να μην το έβαζαν

Αγαπητό portal. Από μια τοπική ειδησεογραφική (!) ιστοσελίδα -ιδίως κάποια που λειτουργεί και την τιμούμε επί χρόνια- περιμένουμε να δούμε ειδήσεις και νέα από τον τόπο και την χώρα μας. Αν σκοπεύετε να καταντήσετε σαν τις φυλλάδες τύπου "Πατήστε εδώ για να δείτε πώς είναι σήμερα ο Βησσαρίωνας από το Άκρως Οικογενειακό" χαιρετίσματα! Αξιοσημείωτο είναι ότι μάθατε αμέσως το ονοματεπώνυμο της 18χρονης στην άλλη άκρη της γης, αλλά δυκολευτήκατε πολύ πριν λίγες μέρες να μάθετε την Περιφ. Ενότητα στην οποία υπηρετούσε ο υπάλληλος που συνελήφθη για χρηματισμό. Με αγάπη σας το λέω, κάτι πάει λάθος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.