«Πλημμύρα» επισκεπτών στην ορεινή Αρκαδία το Σαββατοκύριακο (pics)

«Πλημμύρα» επισκεπτών στην ορεινή Αρκαδία το Σαββατοκύριακο (pics)

Οκτώβριος 12, 2020 - 10:15
1 σχόλια

Την τιμητική της είχε και αυτό το Σαββατοκύριακο η ορεινή Αρκαδία. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τα χωριά της Γορτυνίας και του Πάρνωνα γέμισαν με κόσμο.

Η ορεινή Αρκαδία, ένας εξαιρετικά δημοφιλής και πολύ κοντινός στην Αθήνα προορισμός, τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμίσει τις τουριστικές υποδομές της, προκειμένου να ανταποκριθεί στο ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρων των επισκεπτών.

Τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά sites και περιοδικά κάνουν αφιερώματα στα χωριά που στολίζουν τους ορεινούς μας όγκους, προτρέποντας τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων να τα επισκεφθούν για μια γρήγορη διήμερη απόδραση το Σαββατοκύριακο ή και για περισσότερες ημέρες.

Έτσι, για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο πλημμύρισαν με κόσμο η Βυτίνα, η Δημητσάνα, η Στεμνίτσα (όπου νωρίς το απόγευμα επικράτησε ο αδιαχώρητο), αλλά και τα χωριά του Λούσιου και της Βόρειας Κυνουρίας.

Ένας άλλος παράγοντας που «σπρώχνει» τους Αθηναίους κυρίως σε κοντινούς προορισμούς για ένα διήμερο, είναι τα περιοριστικά μέτρα στην Αττική.

Όποια κι αν είναι η αιτία, τα χωριά της ορεινής Αρκαδίας περιμένουν τους επισκέπτες τους βρέξει - χιονίσει, αφού είναι πανέμορφα σε κάθε εποχή.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.