Πλούσιο θέαμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην Τρίπολη (pics,vid)

Πλούσιο θέαμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 21, 2024 - 14:29
2 σχόλια

Με εντυπωσιακό τρόπο και πλούσιο θέαμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου στο Αεροδρόμιο της 124 ΠΒΕ Τρίπολης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

Η πίστα γέμισε ασφυχτικά γεμάτα από κόσμο και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που απόλαυσαν εξαιρετικούς αγώνες γεμάτους ενδιαφέρον με προσπεράσεις, με μάχες μάσκα με μάσκα, και πολλά γκάζια και με απίθανες εισόδους σε στροφές που ξεσήκωσαν το πλήθος.

Η διοργάνωση όπως μας είπαν οι πρωταγωνιστές οδηγοί και στο βίντεο ήταν πέρα για πέρα άψογη με την Τρίπολη να αποτελεί έναν καταπληκτικό προορισμό για αγώνες ταχύτητας κουβαλώντας μαζί της την παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό από το παρελθόν.

Τα γκάζια τέρμα σε μια υπέροχη στιγμή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ασφαλώς για την πόλη της Τρίπολης με γέμισε με λάτρεις αυτού του τόσο ιδιαίτερου σπορ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δείτε στο βίντεο στιγμές από τον αγώνα, συνεντεύξεις από τους οδηγούς και την προετοιμασία τους στα pits αλλά πλούσιο φωτορερπορτάζ όπως τα κατέγραψε ο φακός του ArcadiaPortal.gr

Αναλυτικά αποτελέσματα και κατάταξη ανά κατηγορία του αγώνα αναμένεται να ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Αυτά τα καγκουρια τρέχουν πανελλήνιο πρωτάθλημα και ξοδεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτό το σκ άφησαν αρκετά λεφτά στην Τρίπολη και αυτό είναι το ευχαριστώ μερικών. Ο κόσμος που ήταν εκεί πέρασε καλά και το έδειξε!! (Τα καγκουρια που έρχονται στην Τρίπολη λόγου του αστέρα και κάνουν ζημιές είναι καλά?)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.