Ποιος σφυρίζει τον Αστέρα στο Περιστέρι

Ποιος σφυρίζει τον Αστέρα στο Περιστέρι

Σεπτέμβριος 23, 2016 - 10:40
0 σχόλια

Ορίσθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Άρχων της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (25/9, 18:15) στο Περιστέρι θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας με βοηθούς του τους Βασίλειο Καραβασίλη και Γεώργιο Λάζαρη επίσης του συνδέσμου Καβάλας. Τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Νεοφυτιάδης του συνδέσμου Κορινθίας και παρατηρητής του αγώνα ο Ιωάννης Τσαχειλίδης του συνδέσμου Πειραιά.

Εκπροσώπηση σε αυτή την 5η αγωνιστική της Super League θα υπάρχει και για τον ΣΔΠ Αρκαδίας με τον Ιωάννη Δελφάκη να είναι τέταρτος στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο ενώ στην Τούμπα και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη οι Δήμος Αναστόπουλος και Δημήτρης Βεργέτης θα είναι βοηθοί του Αριστείδη Βάτσιου.

Αναλυτικά οι σφυρίχτρες της 5ης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 24/9

16:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς: Πουλήμας-Ζησιμόπουλος-Γεωργακόπουλος

18:15 Πανιώνιος-Βέροια: Φουκάκης-Νικολακάκης-Κωνσταντιός

20:30 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός: Κομίνης-Ακριβός-Λάμπρου

Κυριακή 25/9

16:00 ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Βάτσιος-Αναστόπουλος-Βεργέτης

18:15 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Μάνταλος-Καραβασίλης-Λάζαρης

18:15 Λεβαδειακός-Κέρκυρα: Τίκκας-Δίπλαρης-Κασσαβέτης

20:20 ΑΕΛ-ΟΛυμπιακός: Παπαδόπουλος-Μερκενίδης-Νικολαίδης

Δευτέρα 26/9

19:30 ΑΕΚ-Ηρακλής: Μπλάνας-Καραγκιζόπουλος-Καμπούρης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.