Κέρδισε τώρα μια υποτροφία στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ στην Τρίπολη (vid)

Κέρδισε τώρα μια υποτροφία στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ στην Τρίπολη (vid)

Σεπτέμβριος 23, 2016 - 10:39
0 σχόλια

Ο ιδιωτικός οργανισμός Άκμων συνεχίζει την προσφορά του και χαρίζει σε δυο τυχερούς μία δωρεάν φοίτηση σπουδών.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μπείτε στο facebook @akmon.tripoli και να κάνετε like στη σελίδα Άκμων. Προσοχή: καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Κυριακή 25/9/2016.

Η υπεύθυνη του ΙΚΕ κυρία Ακριβή Μακρή μίλησε για την διαδικασία αναφέροντας ότι οι  δύο νικητές που θα επιλεγούν κερδίζουν από 1 εξαμηνιαία υποτροφία φοίτησης σε ειδικότητα της επιλογής τους, μεταξύ των ειδικότήτων:

· Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/ Web Designer - Developer /Video Games)
· Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου - Φοροτεχνικού Γραφείου
· Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)
· Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής
σε τμήματα που θα λειτουργήσουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι συμμετέχοντες πρέπει να πατήσουν likeστη σελίδα του Ι.Ι.Ε.Κ. στο facebook@akmon.tripoliκαι να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα ακόλουθα απαραίτητα πεδία:

1)  Επώνυμο 2) Όνομα 3) Ηλικία 4) Ειδικότητα 5) Τηλέφωνο 6) Email 7) Δ/νση Κατοικίας

Διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι  του Ι.Ι.Ε.Κ, οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους, καθώς και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία με βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα άτομα. Εάν ο νικητής  δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.

Ο Διαγωνισμός Υποτροφίας θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα  από  20/09/2016 – 25/09/2016.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει μία μόνο φορά στο διαγωνισμό, για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή του.

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΩΝ στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας έχει προγραμματίσει να διαθέσει αποκλειστικά τα ακόλουθα δώρα (εφεξής τα «Δώρα»):

2  νικητές κερδίζουν από 1 (μία) εξαμηνιαία υποτροφία φοίτησης σε ειδικότητα της επιλογής τους, μεταξύ των ειδικότήτων

Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/ Web Designer - Developer /Video Games)
Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου - Φοροτεχνικού Γραφείου
Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)
Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής

σε τμήματα που θα λειτουργήσουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, για φοίτηση στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Οι ως άνω νικητές μπορούν εναλλακτικά να αντικαταστήσουν τα δώρα τους με σεμινάρια ισόποσης αξίας, στην θεματική ενότητα της επιλογής τους, σε τμήματα που θα λειτουργήσουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, για φοίτηση στο ΚΔΒΜ2 ΆΚΜΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Τα Δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, καθώς και να μεταβάλλει τους παρόντες όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώσει την προωθητική ενέργεια, ανακοινώνοντας το γεγονός εγκαίρως στην ιστοσελίδα του.  Στις περιπτώσεις αυτές το Ι.Ι.Ε.Κ. ΆΚΜΩΝ ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση δε που ενδεχομένως ματαιωθεί η εν λόγω προωθητική ενέργεια, οι συμμετέχοντες - υποψήφιοι δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά του Ι.Ι.Ε.Κ. ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχιση του Διαγωνισμού ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

Τα Δώρα θα κληρωθούν ως εξής:

- O Διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι και τις 25/09/2016.

- Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 26/09/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 μμ, στα γραφεία του Ι.Ι.Ε.Κ. στην Τρίπολη, επί της οδού Μουντζουροπούλου 59 & Κοτσιάνη Αθανασίου, παρουσία δικηγόρου και ενός (1) τουλάχιστον εκπροσώπου από το Ι.Ι.Ε.Κ.

-Η κλήρωση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και θα αναδείξει συνολικά 2 (δύο) νικητές και 2 (δύο) επιλαχόντες. 

- Ο κάθε νικητής ή/και επιλαχών θα δικαιούται ένα (1) μόνο εκ των Δώρων.  

10. Επικοινωνία:

- Η επικοινωνία με τον νικητή για την παραλαβή των Δώρων θα γίνει τηλεφωνικά ή  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στα στοιχεία που ο  ίδιος έχει δηλώσει. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν και στην σελίδα του Ι.Ι.Ε.Κ. στο facebook.

- Οι νικητές του Διαγωνισμού θα παραλαμβάνουν τα Δώρα αυτοπροσώπως και σε κάθε περίπτωση, η αποδοχή και παραλαβή των Δώρων θα πρέπει να γίνει από τους ίδιους τους νικητές με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου έως την 30/09/2016. 

- Εάν έως την 30η Σεπτεμβρίου 2016 στις 17:00 μ.μ., δεν εμφανιστούν οι νικητές, θα ειδοποιούνται οι επιλαχόντες κατά τη σειρά που κληρώθηκαν, οι οποίοι πρέπει να παρουσιαστούν εντός 5 ημερών από την ημερομηνία ειδοποίησής τους. Οι δικαιούχοι των δώρων θα πρέπει να παραλάβουν τα δώρα τους έως την παραπάνω ημερομηνία ειδάλλως χάνουν αυτομάτως και οριστικά το δικαίωμα τους επ’ αυτού και το Ι.Ι.Ε.Κ. απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη, διατηρεί δε το δικαίωμα να προβεί είτε στην ακύρωση των μη αποδοθέντων δώρων είτε στην διάθεση τους με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος στο δικαίωμα του Ι.Ι.Ε.Κ. ΆΚΜΩΝ για τήρηση, χρήση και επεξεργασία των στοιχείων τους στα πλαίσια πραγματοποίησης του Διαγωνισμού ή για μελλοντική επικοινωνία και ενημέρωση του συμμετέχοντα για υπηρεσίες, προϊόντα και λοιπές ενέργειες ή προσφορές του Ι.Ι.Ε.Κ. ΆΚΜΩΝ.

. Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΆΚΜΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στον δικτυακό του τόπο, σε οποιοδήποτε έντυπό του ή/και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής των Δώρων.

. Οι παρόντες αναλυτικοί όροι βρίσκονται αναρτημένοι στη σελίδα του “Ι..Ι.Ε.Κ.” http://www.akmon.edu.gr/iek-akmon. Η παρούσα προωθητική ενέργεια δεν διενεργείται από το Facebook, ούτε χορηγείται ή με άλλον τρόπο κυρώνεται ή σχετίζεται με το Facebook. 

 Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΚΜΩΝ Α.Ε.
Μουτζουροπούλου & Αθ. Κοτσιάνη, Τρίπολη
τηλ: 2710224658, 2710233318
www.akmon.edu.gr

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κέρδισε τώρα μια υποτροφία στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.