Ποιους πολιτικούς... «καρφώνει» ο Μ. Σκαντζός για καθημερινές φωτογραφίσεις σε πανηγύρια και εκκλησίες;

Ποιους πολιτικούς... «καρφώνει» ο Μ. Σκαντζός για καθημερινές φωτογραφίσεις σε πανηγύρια και εκκλησίες;

Νοέμβριος 23, 2022 - 13:15
12 σχόλια

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός ιδίως το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του, καθημερινά στέλνει στα Μέσα δελτία Τύπου με τα οποία ενημερώνει τους πολίτες για τα έργα που λαμβάνουν χώρα στην Αρκαδία.

Αυτοψίες, ασφαλτοστρώσεις κ.ά., όλα κοινοποιούνται με ένα μικρό σε έκταση, συνήθως, κείμενο. Μια ανάρτησή του, όμως, σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, παρουσιάζει.. ειδικό ενδιαφέρον, καθώς σε αυτήν περιλαμβάνονται «καρφιά» με συγκεκριμένους αποδέκτες, από ό,τι φαίνεται.

Ο κ. Σκαντζός αναφέρει:

Χθες 22-11-2022 παραβρέθηκα με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας  κ.Πανουκλιά στην υπογραφή  συμβάσεων έργων από  τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιώτη Νίκα στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνολικού προϋπολογισμού 850.000 €. Οι συμβάσεις αφορούσαν τα εξής έργα:
1. Συντήρηση ασφαλτόστρωση της οδού Παλούμπα – Παπαδάς προϋπολογισμού 350.000 €.
2. Συντήρηση και Βελτίωση της Επαρχιακής Οδού Δημητσάνα - Στεμνίτσα - Ελληνικό - Μεγαλόπολη προϋπολογισμού 500.000 €.

Εμείς οι Αντιπεριφερειάρχες της Π.Ε. Αρκαδίας συνεχίζουμε ακούραστα να παράγουμε έργο προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών.
 

Αφήνουμε την καθημερινή φωτογράφιση όπου γίνεται πανηγύρι, λειτουργία ή εκδήλωση σε αυτούς τους πολιτικούς που δεν έχουν κάποιο έργο να παρουσιάσουν.
 

Ποιοι πολιτικοί κάνουν... καθημερινή φωτογράφιση σε λειτουργίες, πανηγύρια και εκδηλώσεις και επίσης δεν έχουν έργο να παρουσιάσουν;

Η... καμπάνα, πάντως, μπορεί να χτυπάει και για δημάρχους, και για βουλευτές που δεν αφήνουν, ιδίως τις τελευταίες εβδομάδες, ούτε σπιθαμή της Αρκαδίας χωρίς να την επισκεφθούν και να «ανεβάσουν» τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, επειδή είναι κι αυτός ένας τρόπος να βρίσκονται κοντά στους πολίτες.

 


12 Σχόλια

Εμμανουήλ κόψε βόλτες όσο προλαβαίνεις με το ηλεκτρικό γιατί σε κάνα χρόνο θα τσακωνεσαι πάλι στην χειρουργική για καμιά χολή.....Για περνά μια βόλτα από Σκορτσινου μέχρι Λεονταρι να δεις το ναρκοπεδιο κ μετά μιλά για τα έργα σου αν ξέρεις βέβαια που πέφτουν τα χωριά αυτά....

ΡΕ ΜΑΝΩΛΗ ΡΩΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ WC. Η ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ "ΤΙΠΟΤΑ" Η ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ. "ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ"

Δεν έχεις ούτε το γνώθι σαυτόν.Ποιός μιλάει που δεν κάνει άλλη δουλειά πάρα μόνο φωτογραφίες.Κουβαλάει μαζί του εκείνο τον ταλαίπωρο το Πανουκλιά.Άστον να κάνει καμιά δουλειά.

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΝΙΚΑ !! ΣΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ !!!

Ο απόλυτα αχάριστος…Πρώτα ήταν με τον Τατούλη, μετά με τον Λυκουρέντζο, μετά με τον Βλάση που τον πήρε από το χεράκι και τον έβγαλε περιφερειακό σύμβουλο και τους έχει εγκαταλείψει όλους για την πάρτη του. Η αχαριστία πληρώνεται κάποια στιγμή Μανωλάκη…

Έρχεται μαύρο που δε θα βλέπετε μπροστά σας! Όχι τίποτα άλλο, έχετε το θράσος και μιλάτε ενώ τα βρήκατε όλα έτοιμα και απλά υπογράφετε! Έρχεται μαύρο και θα είναι μαύρο κι άραχνο τιτάνα Εμμανουήλ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.