«Πράσινο φως» για την ίδρυση ιδιωτικής ιατρικής σχολής στην Ελλάδα

«Πράσινο φως» για την ίδρυση ιδιωτικής ιατρικής σχολής στην Ελλάδα

Απρίλιος 20, 2024 - 09:45
1 σχόλια

Eurokinissi

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε σήμερα ότι ενέκρινε αίτημα για την ίδρυση της πρώτης ιδιωτικής ιατρικής σχολής. Η υπό σύσταση σχολή ακούει στην επωνυμία «University of Nicosia Greece Branch Medical Limited» και αποτελεί κοινή προσπάθεια της «HELLENIC HEALTHCARE HOLDING 3 (CYPRUS) LIMITED» (HH3) και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή Ανταγωνισμού, η «University of Nicosia Greece Branch Medical Limited» έχει ως καταστατικό σκοπό την ίδρυση και λειτουργία Ιατρικής Σχολής στην Αθήνα.

Σημειώνεται επίσης, ότι η HH3 έχει έδρα στην Κύπρο και ανήκει στο γνωστό αμερικανικό hedge fund CVC Capital Partners, που ελέγχει έξι μεγάλα νοσοκομεία της χώρας και το 10% της ΔΕΗ. Ειδικότερα, ο όμιλος της CVC ελέγχει τις εξής έξι μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες: Υγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta Inter Clinic.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Χαρας ευαγγελια για τους πορφυρο γεννητους!!! Ντροπη Οι <<ΑΡΙΣΤΟΙ>> γιατροι απο το παραθυρο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.