Το pre game του Παναρκαδικός – Παναχαϊκή (pics,vid)

Το pre game του Παναρκαδικός – Παναχαϊκή (pics,vid)

Νοέμβριος 23, 2016 - 19:49
0 σχόλια

Κώστας Κατσουράνης: Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την διοίκηση του Παναρκαδικού

Το μεγάλο Πελοποννησιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την Παναχαϊκή για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βάφτηκε πράσινο με το τριφύλλι να παίρνει μία σπουδαία νίκη με 1-0 με το γκολ φάουλ του Γιώργου Καδά στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι δύο ιστορικές ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες έπειτα από 43 ολόκληρα χρόνια με τον Παναρκαδικό να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη επί των Αχαιών καθώς τα δύο στα τρία προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια δύο έληξαν ισόπαλα και ένα είχε βρει νικήτρια Παναχαϊκή.

1.000 και πλέον φίλαθλοι του ποδοσφαίρου κατέκλεισαν το γήπεδο του Παναρκαδικού ανάμεσα τους άνθρωποι της διοίκησης και ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης που από νωρίς έπιαναν θέση για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η νέα Παναχαϊκή και μέχρι αυτό το παιχνίδι αήττητη στο πρωτάθλημα ήρθε στην Τρίπολη με τον αέρα της πρωτοπόρου με τον Παναρκαδικό από την άλλη να δικαιώνεται για τον τρόπο που αντιμετώπισε στον αγώνα και το πάθος που κατέθεσαν οι ποδοσφαιριστές του.

Η ομάδα της Πάτρας των υψηλών στόχων, των πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών και πρωταθλητών Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα στο Euro 2004 πάτησε το χορτάρι του γηπέδου του Παναρκαδικού.

Ο Κώστας Κατσουράνης ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος που εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού της Παναχαϊκής όντας αυτός που προσπαθεί να βγάλει την ιστορική ομάδα της Αχαΐας ξανά στον ποδοσφαιρικό αφρό των μεγάλων κατηγοριών έτυχε υποδοχής και ασφαλώς αναγνώρισης τόσο από τους φιλάθλους της Τρίπολης όσο και από τους ανθρώπους της διοίκησης του Παναρκαδικού.

Η παρακάμερα του ArcadiaPortal.gr ήταν εκεί για να σας μεταφέρει το pre game του μεγάλου αυτού ντέρμπι με τον Κώστα Κατσουράνη να μιλά και να καταθέτει την δική του άποψη για το παιχνίδι και το μέλλον της Παναχαϊκής ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους της διοίκησης του Παναρκαδικού για την άψογη φιλοξενία σε μια στιγμή υψηλού ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Από την πλευρά του Παναρκαδικού το μέλος της πράσινης διοίκησης Βασίλης Κωστόπουλος μίλησε για τον μεγάλο αγώνα που είχε μπροστά της η ομάδα δίνοντας το δικό του στίγμα για το ντέρμπι λίγα λεπτά πριν από την σένττρα.

Το Πελοποννησιακό ντέρμπι παρακολούθησαν και οι μαθητές του τμήματος δημοσιογραφίας του ΙΕΚ Τρίπολης κάνοντας το πρώτο τους αθλητικό ρεπορτάζ με τον οικοδεσπότη Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο και τον Σταύρο Κουκάκη να μιλούν για την παρουσία του τμήματος στον αγώνα.

Τέλος όπως σε κάθε παιχνίδι που του Παναρκαδικού δεν έλειψαν και οι όμορφες γυναικείες παρουσίες από την κερκίδα δίνοντας στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr τις δικές τους προβλέψεις για τον αγώνα αλλά και γενικότερα για το ποδόσφαιρο.

Το ζέσταμα των δύο ομάδων, οι συνεντεύξεις και οι πρώτες προβλέψεις για τον αγώνα του Παναρκαδικού με την Παναχαική. Απολαύστε το ξεχωριστό pre game του Πελοποννησιακού ντέρμπι.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το pregame του Παναρκαδικός-Παναχαϊκή


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.