Τατούλης: Να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη οι Δήμαρχοι

Τατούλης: Να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη οι Δήμαρχοι

Νοέμβριος 23, 2016 - 20:06
13 σχόλια

«Αποτελεί μαύρη στιγμή για τον εκπρόσωπο της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης που με τη συμπεριφορά του αμαύρωσε με το χειρότερο τρόπο το θεσμό που υπηρετεί» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και τόνισε ότι «πρόκειται για ενέργεια στρεφόμενη εξαιρετικά ενάντια στο θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου, τη δημοκρατία και το σεβασμό στη λειτουργία συλλογικού οργάνου, καθώς παραβιάζει την αυτοτέλεια και το διακριτό θεσμικό ρόλο».

«Αντίθετα περιποιεί τιμή την παράταξη της πλειοψηφίας ότι κανένα μέλος της ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στη λειτουργία κανενός συλλογικού οργάνου και ήταν εξαιρετικά προσεκτικά στη διακριτή θεσμική λειτουργία» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «ο κύριος Δήμαρχος ούτε δήλωσε την παρουσία του, ούτε ζήτησε το λόγο, ούτε δήλωσε ότι εκπροσωπεί το ΦΟΔΣΑ. Ήταν προσχηματική η συμπεριφορά του για να καλύψει τα προβλήματά του, την ανυπαρξία του στα συλλογικά του όργανα και για να βρεί βήμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο».

«Θα πρέπει άμεσα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου για να μπορέσει να σωθεί στα μάτια των Πελοποννησίων πολιτών» τόνισε ακόμη ο κ. Τατούλης και υπογράμμισε ότι «εδώ δεν είναι γήπεδο, ούτε επιτρέπονται χουλιγκανισμοί».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξήρε τέλος την ευαισθησία, τη δημοκρατική αντίληψη και στάση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, που «επέτρεψε» την εκδήλωση της αντίδρασης μελών της «Ανταρσύα», «η οποία ωστόσο είναι καταδικαστέα, καθώς στερείται πολιτικού υποβάθρου και υπακούει στη λογική της βίαιης αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συμπεριφορά του Δημάρχου την καταδίκασε ως απαράδεκτη και ο επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Δημοκρατικής Συνεργασίας» κ. Παναγιώτης Αλευράς.   

Δελτίο Τύπου

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τατούλης: Να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη οι Δήμαρχοι


13 Σχόλια

Οταν μπει ένα γίδι και εμποδίσει τη συνεδρίαση θα πούμε ότι την εμπόδισε ένα γίδι. Οι άνθρωποι έχουν ονόματα

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.... ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ....ΕΙΔΑΜΕ...ΑΚΟΥΣΑΜΕ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ .... ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ..... ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ....ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ !!!

@20:57 Επίσης, σύμφωνα με τους κανόνες της γραμματικής, πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσεις πώς θέλεις να γράφεις, με μικρά ή με κεφαλαία. Όταν τα ανακατεύεις και τα δύο, αυτό δείχνει άτομο ψυχολογικά διαταραγμένο. Να το κοιτάξεις αυτό (πάλι). Φυσιολογικά σαν άνθρωπος δεν μπορείς να γράψεις; Ή μήπως αυτή είναι η τακτική σου για να μπερδεύεις τον κόσμο όταν βρίζεις ανώνυμα σε μπλογκ τα οποία δήθεν δεν γνωρίζεις; Και κόψε επιτέλους τα κεφαλαία, γιατί μας βγαίνουν τα μάτια κάθε φορά για να διαβάσουμε τις εμμονές σου. Στο σχολείο μόνο με κεφαλαία σε έμαθαν να γράφεις;

Τι άλλο θα δούμε; σχόλιο από ψυχολόγου που πάει να ψυχολογήσει το microsoft word και την αυτόματη διόρθωση. έχετε καεί εδώ μεσα μερικοι

Ο φόβος πάει μπροστά κα η γνώση πίσω. Η αγένεια του οικοδεσπότη θα είναι ιστορικό γεγονός. Παντελής έλλειψη δημοκρατίας κα διαλόγου. Όποιος φαβάται κρύβει θέματα.

Για ποια Δημοκρατία γίνεται λόγος, όταν σε ένα συλλογικό όργανο της Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης δεν δίνεται ο λόγος στους παρευρισκόμενους Δημάρχους (Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση) για να εκφράσουν τις απόψεις τους σε συζήτηση θέματος που αφορά τους Δημότες τους και πολίτες της Πελοποννήσου, όπως είναι η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων επί του αναθεωρημένου ΠΕΣΔΑ. Τότε, προκειμένου να μην ακούγονται διαφορετικές απόψεις, οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ας γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Οι δημαρχοι εσκουζαν τοσο καιρο χωρις να εχουν λυσεις. στο τελος ακολουθησαν το σωστο που τους εδειχνε η περιφερεια απο την αρχη... για να δουμε θα ζητησουν συγνωμη;

Το περίεργο σε τούτον τον τόπο είναι όλοι να θέλουμε το καλό του και να μη μπορούμε να συνεννοηθούμε . Συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό και σε άλλες χώρες της Ευρώπης . Τι τα έκαναν αυτοί τα σκουπίδια ; Α!!!! ρε πατρίδα !!!!!!

ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.