Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος στο δήμο Τρίπολης

Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος στο δήμο Τρίπολης

Φεβρουάριος 15, 2024 - 14:41
21 σχόλια

Ειδικός συνεργάτης για θέματα αρχιτεκτονικών μελετών, πολεοδομικού σχεδιασμού και αστικών αναπλάσεων προσελήφθη στο δήμο της Τρίπολης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Ο νέος ειδικός συνεργάτης θα παρέχει συμβουλές γραπτές ή προφορικές στον δήμαρχο Τρίπολη κ. Τζιούμη Κώστα για την ανάγκη υποστήριξης του δημοτικού έργου.

Nέος ειδικός συνεργάτης by Arcadiaportal.gr on Scribd


21 Σχόλια

Φυσικά!!! Αρχίζει να ξεχρεώνει γραμμάτια ο Δήμαρχος ( άργησε κιόλας) !!!!

Προφανώς η πρόσληψη έγινε με αντικειμενικά κριτήρια έτσι???? Κρίμα να υποβάλλεται τον κόσμο στην διαδικασία να κάνει αιτήσεις για θέσεις ειδικών συνεργατών όταν έχετε ήδη αποφασίσει ποιον θα πάρετε!!

15:42 και μετά λετε για το τρούπη για μια αναθέση και ο αλλος σε δύο θεσούλες.... εκει θα δείτε τι θα γίνει

Ο κολοτουμπας αφού δεν βγήκε σύμβουλος για να τον κάνει Αντιδήμαρχο τον διόρισε ειδικό συνεργάτη. Γραμμάτια είναι αυτά. Ρε τι θα δούμε ακόμη 5 χρόνια.

Λάθος του! Έπρεπε να πάρει τους επιστήμονες που είχε ο Σμυρνιώτης...π.χ. τον Μαρίνο ή ακόμα καλύτερα να πάρει τη Βάλια!

ΤΖΙΟΥΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ; ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΒΓΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ. ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΣ.

Δήμαρχε είναι αλήθεια ότι έβγαλες από το γραφείο που είχε ο Γενικός Γραμματέας για να βάλεις την ειδική σύμβουλο, στο επέβαλε ο άντρας της. Έβγαλες έναν σχετικό που είχες δίπλα σου για να τοποθετήσεις μια άσχετη με τα δημοτικα. Τόσο πολύ σε επηρεάζει πια δεν έχεις πλέον βούληση.

Είναι εντυπωσιακό ότι κάποιοι, ένθεν και ένθεν, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τον κύριο δήμαρχο ως έξυπνο και σκεπτόμενο άτομο, ικανό επιστήμονα και σοβαρό αυτοδιοικητικό. Δεν είναι τίποτε από όλα αυτά και δεν υπήρξε ποτέ. Επομένως μην καλλιεργείτε προσδοκίες και φρούδες ελπίδες και μην του ζητάτε τα ρέστα. Ο κύριος δήμαρχος κάνει μόνο αυτά που θέλει, που ξέρει και που μπορεί. Μέχρι εκεί και πολύ του είναι.

δημαρχε το πολιτικό μηχανικό να ανακοινώσεις να δω τι θα κάνει η αντιπολίτευση.... Θα κάνει ένσταση όπως κάνετε στο τρουπη εσείς? Ξυπνήστε εκεί στο σμυρνιωτη..... σκοτάδια μαύρα

Μπορούμε να δούμε την προκήρυξη για να δούμε πόσο καλά τον είχατε φωτογραφίσει;;;; Ένας υπεύθυνος μπορεί να μας την δείξει και να μας πει και πόσοι έκαναν αιτήσεις και τον λόγο που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος;;;

Λέτε ο Τζιουμης να μπορεί να κερδίσει τον Κουλη, Βλάση φυλάξου θα σε φάει λάχανο από βουλευτή ο τζιουμης με τον γαμπρό. Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθεντος πως το λένε τέλος πάντων.

@19.54 Ας κατέβαινες τότε εσύ υποψήφιος που είσαι τετραπέρατος και παρα-μορφωμένος για να ψηφίσουμε εσένα αντί για τον τωρινό δήμαρχο που δεν είναι ούτε έξυπνος, ούτε σκεπτόμενος, ούτε ικανός επιστήμονας, αλλά ούτε και σοβαρός αυτοδιοικητικός. Αντιλαμβάνομαι ότι όλα αυτά πρέπει να τα διαθέτεις εσύ αφού κατηγορείς το δήμαρχο για την έλλειψή τους. Τι; όχι;

@19:35 - Δεν έχουν όλοι το ψώνιο για την προσφώνηση "Δήμαρχε". Εξάλλου έχει τεράστια επετηρίδα από γιατρούς η δημαρχιακή θέση στην Τρίπολη μας. Από την Ελλάδα, την Ρουμανία, την Βουλγαρία...Έχουν να ψηφίζουν οι βλάχοι και οι βλάχες (ειδικά αυτές) ιατρούς μέχρι το 2600.

20:43 Απαντάς και για λογαριασμό άλλων τώρα; Εκτός από σχολιαστή επί πληρωμή το πόρταλ σε έχει προσλάβει και για συνήγορο άλλων σχολιαστών; Ποιός είσαι τέλος πάντων που είσαι τόσο περιζήτητος; Εν πάση περιπτώσει, αποφάσισε αν θα απαντάς μόνο με το προσωνύμιο "Φαύλος"...εεε..."Παύλος" ήθελα να πω ή ως "απλός" ανώνυμος σχολιαστής

@16:25 - Σιγά μην έχω βγάλει και σύνταξη από τα σχόλια. Τόσο πολύ ταράχτηκες που σου θίξαμε το αντίπαλο δέος του Μητσοτάκη, τον Τζιούμη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.