Πρόταση για αποχή από τις εκλογές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πάπαρη

Πρόταση για αποχή από τις εκλογές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πάπαρη

Απρίλιος 11, 2023 - 13:00
2 σχόλια

Στο όρος Τσεμπερού έχουν από το 2012 τοποθετηθεί από το ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΕΜΠΕΡΟΥΣ Α.Ε. 8 ανεμογεννήτριες οι οποίες αν και όλες είναι εντός των διοικητικών ορίων του χωριού μας σύμφωνα με τις υπάρχουσες τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις , η πολιτεία στηριζόμενη σε έναν ψευδεπίγραφο χάρτη του Νομάρχη Αρκαδίας το 1990 κατανέμει τον πόρο από τις Α.Π.Ε στις κοινότητες Αγριακόνας και Αναβρυτού.

Ζητάμε άμεσα από την πολιτεία να αποκαταστήσει την αδικία που το 1990 με πολιτική DE FACTO απόφασή της υποχρέωσε την ΕΛΣΤΑΤ να αναρτήσει χάρτη που δεν λαμβάνει υπόψη του τα όρια που η ίδια η πολιτεία έχει καθορίσει με αμετάκλητες δικαστικές της αποφάσεις.

Επειδή για την παραπάνω υπόθεση ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΡΗ έχει από καιρό ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Πρωθυπουργό , όλους τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, τα αρμόδια Υπουργεία, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους βουλευτές του Νομού Αρκαδίας και τον Δήμο Τρίπολης , χωρίς ανταπόκριση μέχρι σήμερα , μας αναγκάζουν να προτείνουμε σε λαική συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία του χωριού μας στις 22 Απριλίου στα μέλη μας και σε όλους τους Παπαραίους σε Ελλάδα και Εξωτερικό σε ένδειξη διαμαρτυρίας να απέχουμε όλοι από τις προσεχείς βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά την έγκριση της λαικής συνέλευσης στην οποία θα προσκληθούν ο τοπικός πρόεδρος , ο σύλλογος της Αδελφότητας των Απανταχού Παπαραίων , η εκκλησία και εκπρόσωποι της ομογένειας θα ενημερώσουμε με όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας την κοινωνία τους λόγους που μας αναγκάζουν να απέχουμε από τις προσεχείς βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Καλούμε τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου αφού αποτυπώσουν μέσω των τεχνικών τους υπηρεσιών τα όρια των Κοινοτήτων ΠΑΠΑΡΗ-ΑΓΡΙΑΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΡΥΤΟΥ σύμφωνα με τις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις να εισηγηθούν προς τα αρμόδια Υπουργεία και την ΕΛΣΤΑΤ την αντικατάσταση του ψευδεπίγραφου χάρτη που με πολιτική απόφαση του 1990 έφτιαξε η τότε στατιστική υπηρεσία.

Η ΤΣΕΜΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΠΑΡΗ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΡΗ ΤΟ ΟΡΕΣΘΑΣΙΟΝ

Δείτε σχετικό δημοσίευμα του ArcadiaPortal.gr ΕΔΩ

Πηγή: oresthasion.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αν δεν πάει του Παπαρη να ψηφίσει τότε θα γίνει πολιτικός σεισμός , μην σου πω και κανονικός!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.