Πρωθυπουργικός «πυρετός» στην Αρκαδία

Πρωθυπουργικός «πυρετός» στην Αρκαδία

Δεκέμβριος 02, 2022 - 11:26
10 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Μακάρι να μας είχε πιάσει πυρετός το Σαββατόβραδο, που 'λέγαν οι Bee Gees... Ο χορός απελευθερώνει αλλά, παρά την ιδιαίτερη λατρεία που έχουμε ως Έλληνες και ως Τριπολίτες στο ρήμα, το απαρνιόμαστε με την πρώτη ευκαιρία, όταν ακούμε τη φράση «αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω»...

Και εξηγώ:

Στην Αρκαδία και στην Τρίπολη συγκεκριμένα, μας έχει πιάσει πυρετός από την ημέρα που οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τρίπολη. Η «χορταστική» επίσκεψη, θα σημειώσω, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί ο βουλευτής Αρκαδίας Κ. Βλάσης, αφού πράγματι ο Πρωθυπουργός θα περάσει μία ολόκληρη μέρα εδώ. Αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα -το «γράψε - σβήσε» δεν αφορά την... πλειάδα των υπουργών που θα έρθουν μαζί του αλλά την επίσκεψη σε συγκεκριμένο σημείο της Αρκαδίας και με ποιον τοπικό θα πάει αντάμα- οι τοπικοί βρίσκονται σε αναβρασμό. 

Πού θα πάει; 

Ποιον θα δει; 

Πού θα κάνει βόλτα; (Λες και οι... Ramblas της Τρίπολης είναι σαν της Βαρκελώνης και μπορεί να χαθεί...).

Θα πει τίποτα για εκλογές; Για στηρίξεις; Ή θα υπογραμμίσει τη μακρινή καταγωγή του από τη Στεμνίτσα;

Η Δευτέρα είναι μέρα αφιερωμένη στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως και το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Ένα πρόβλημα στον μαστογράφο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας έφερε την ακύρωση της δράσης που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και για δύο ακόμα μέρες,  6 και 7 του μήνα, στον εξωτερικό χώρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου από τις 09:00 ως τις 17:00.

Ο Πρωθυπουργός θα πάει και στο γήπεδο του Αστέρα, μαθαίνουμε. Αν και  δεν είναι όλοι... Κωνσταντίνος Καραμανλής, να φτιάξουν δρόμο εν μια νυκτί, ας δουν το ζήτημα με τον δρόμο οι υπεύθυνοι, αν όχι για τους παίκτες, την ομάδα, τον κοσμάκη, ε, για τα σημαίνοντα πρόσωπα... Διότι τώρα που κάνει την αρχή ο Πρωθυπουργός, όλο και κάποιος σημαίνων θα θέλει να δει το γήπεδο του Αστέρα...

Πάντως, φουλ οι προεκλογικοί ρυθμοί. Αύριο στη Βόρεια Κυνουρία θα βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης -εκεί θα είμαστε.

Είπα «Στεμνίτσα» νωρίτερα. Δήμος Γορτυνίας, Δήμος Τρίπολης και Περιφερειακό Συμβούλιο δήλωσαν την αντίθεσή τους με τον τρόπο με τον οποίον αδειοδοτούνται τα αιολικά πάρκα. Θα τα πουν και στον Πρωθυπουργό face to face;

Η «γκράντε» επίσκεψη Μητσοτάκη στα μέρη μας ίσως σημαίνει ότι δεν θα ξανάρθει πριν από τις εκλογές, ιδίως αν επικρατήσει το σενάριο που τις θέλει... πολύ κοντά μας.

ΥΓ.: Ελπίζουμε να υπάρχει απόθεμα σε... μπλε καρέκλες στο Πνευματικό Κέντρο και να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν και οι κόκκινες.

Γαλανιάδη Εύα


10 Σχόλια

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ . ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤ.ΒΟΥΛΓΑΡΗ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ , ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ . ΣΤΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΝΔΡΑ . Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ?

Όλοι όσοι κράζετε τον πρωθυπουργό για σκεφτείτε ένα έργο που έγινε με πρωθυπουργό τον Τσίπρα!

@15.20 . Να ξεκουμπιστείς και να μη γυρίσεις πίσω , δε σε χρειαζόμαστε ! Ετσι κι΄ αλλιώς βρωμίζετε την πόλη κάτι ζαίικα ζωντόβολα σαν και σένα .......

τουλάχιστον ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ οι δρόμοι με κλούβες των ΜΑΤ σε περίμετρο 600 μέτρων από το Πνευματικό Κέντρο , όπως έγινε όταν ήρθε ο ... ''παγετώνας'' Ζήκος στην πόλη μας ! Η μήπως το ξεχάσαμε ?

@12:45 Κι εσύ πού το ξέρεις χωρίς καν να έχει έρθει ακόμα; Σου το είπαν τα κολλητάρια σου οι μπάτσοι;

Για να δούμε τι έργα θα ανακοινώσει για την περιοχή. Συνηθίζεται όπου πηγαίνει πρωθυπουργός να ανακοινώνεται η έναρξη έργων .

14.06@ Ο Κυριάκος είναι Φιλελεύθερος δημοκράτης και όχι ρετάλι του Σταλινισμού , γι' αυτό το ξέρω !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.