Σ. Παπαδημητρίου: Θα συνεχίσω να διεκδικώ ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας

Σ. Παπαδημητρίου: Θα συνεχίσω να διεκδικώ ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας

Οκτώβριος 10, 2023 - 10:45
2 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Άλλη μια προεκλογική περίοδος τελείωσε και μια εκλογική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε.

Σε αυτό το ταξίδι υπήρξαν όμορφες και άσχημες στιγμές. Σαφέστατα η άσχημη στιγμή ήταν το αποτέλεσμα, η απόφαση του κόσμου η οποία πάντα ήταν, είναι και θα είναι σεβαστή.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Κώστα Τζιούμη και την παράταξή του για την επανεκλογή του. Εύχομαι πραγματικά να αξιοποιήσει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μας αυτή την ανανέωση εντολής.

Οι ευχάριστες στιγμές ήταν όλη αυτή η αγάπη, η εκτίμηση, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου από όλους εσάς.

Με αγκαλιάσατε, μου σφίξατε το χέρι, μου δείξατε ότι η διαρκή προσπάθεια και αγάπη για τον τόπο μου, είναι αποδεκτή από εσάς και την θέλετε.

Συνεχίζω λοιπόν, με την ανανέωση της δικής μου θητείας στο δημοτικό συμβούλιο, με την ίδια θέρμη αγάπη, αγωνιστικότητα και παρουσία να διεκδικώ μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, ένα καλύτερο αύριο του Δήμου μας, με καλύτερες προοπτικές.

Ευχαριστώ πολύ απ' τα βάθη της καρδιάς μου, τον Γιάννη Σμυρνιώτη για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, με αρχές, αξίες, σεβασμό.

Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους μου συνυποψηφίους, με τους οποίους δημιουργήσαμε μια δυνατή παράταξη η οποία μπορεί και πρέπει να έχει συνέχεια.

Ευχαριστώ (με μεγάλη συγκίνηση το λέω) με όλους και όλες εσάς που ξαναβρεθήκαμε, που για πολλοστή φορά συνομιλήσαμε και με όσους γνωριστήκαμε.

Και βέβαια ευχαριστώ πολύ τους δικούς μου ανθρώπους, εξ αίματος, εξ αγχιστείας,εξ κοινωνίας για την αμέριστη ποικιλότροπη στήριξη τους.

Προχωράμε όλοι μαζί όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Σωτήρης σας θα είναι πάντα παρόν και πάντα στην πρώτη γραμμή.

Έχετε την αμέριστη αγάπη μου γιατί μου δίνετε δύναμη....!!!

 


2 Σχόλια

Ωχ Θεέ μου!Τουλάχιστον έχε έστω μια πρόταση για τα ΑμεΑ που δεν είδαμε τίποτα ούτε κατά τη θητεία σου ούτε κατά την προεκλογική σου περίοδο. Μπλα μπλα όλοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.