Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Απρίλιος 12, 2024 - 21:00
2 σχόλια

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες ( 11/4/2024 ) η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Άννας Μάνη - Παπαδημητρίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης. Η Υφυπουργός Ανάπτυξης - υπεύθυνη για θέματα βιομηχανίας - συνοδευόμενη από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ κ. Αθανάσιο Ψαθά και τον Πρόεδρο του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκο Τότση επισκέφτηκαν αρκετές εγκατεστημένες επιχειρήσεις καθώς και τα εργοτάξια των υπό ανέγερση φαρμακοβιομηχανιών.

Η γενική εντύπωση που αποκόμισε η Υφυπουργός Ανάπτυξης από την περιοδεία της στη ΒΙΠΕ Τρίπολης ήταν εξαιρετική και μιλώντας στα ΜΜΕ της Αρκαδίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα η ΒΙΠΕ Τρίπολης θα γίνει ένας σημαντικός επιχειρηματικός κόμβος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΒΑ κ Αθανάσιου Ψαθά ο οποίος αναφερόμενος στα έργα που θα γίνουν στη ΒΙΠΕ Τρίπολης τόνισε ότι στο τέλος του 2025 η Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης θα είναι μία σύγχρονη ΒΙΠΕ αφού συνολικά θα διατεθούν 2,5 εκ. ευρώ για έργα υποδομής και ανάπλασης..

Τέλος ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκος Τότσης ευχαρίστησε θερμά την Υφυπουργό  για το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξε για τη ΒΙΠΕ Τρίπολης και τόνισε ότι με καλοπροαίρετο διάλογο και καλή συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης μπορούν να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν και η Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης να γίνει μία ΒΙΠΕ πρότυπο για όλη τη χώρα.

                                                                                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ

                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΤΣΗΣ                                                                   ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΡΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ


2 Σχόλια

Ο μακαρίτης ο Πάγκαλος έλεγε ότι πολλοί υπουργοί δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε περίπτερο. Τώρα αυτή η κυρία βγήκε από το γραφείο, ήρθε να κόψει την κορδέλα καί (ημαρτον) αφού είδε το ρημαδιο στην ΒΙΠΕ, έφυγε ευχαριστημένη. Τι να πείς.......

Καλά πόσους υπουργούς πληρώνουμε; Πού κρύβονται; Άμα γλυτώσουμε τη χρεοκοπία, καλά θα είναι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.