Σμυρνιώτης: Δεν μας τιμούν οι «αποστεωμένες» εκδηλώσεις που έγιναν την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη (vid)

Σμυρνιώτης: Δεν μας τιμούν οι «αποστεωμένες» εκδηλώσεις που έγιναν την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη (vid)

Μάρτιος 31, 2021 - 11:19
15 σχόλια

Τρέχοντα θέματα καθημερινότητας ήταν κατά κύριο λόγο τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης τη Δευτέρα 29 Μαρτίου. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Τρίπολης» κ. Γιάννης Σμυρνιώτης έθεσε προς συζήτηση το θέμα των αποστεωμένων, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, εκδηλώσεων που έγιναν για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη.

Σε μία ιδιαίτερη χρονιά που η χώρα εορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η ιστορική Τρίπολη που πρωταγωνίστησε στα τότε γεγονότα απουσίαζε, με το πρόσχημα των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού. Ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε ότι η Τρίπολη, ακόμα και πριν από την 23 Σεπτεμβρίου θα έπρεπε να εορτάσει, πάντα τηρώντας τα μέτρα και με διαδικτυακές εκδηλώσεις.

Οι όποιες δράσεις έγιναν στην Τρίπολη την 25η Μαρτίου σίγουρα δεν μας τιμούν. Έπρεπε να έχει γίνει η αρχή, έτσι ώστε οι εορτασμοί να κορυφωθούν στην Άλωση

Αμέσως μετά την 25η Μαρτίου του 1821, διαδραματίστηκαν σημαντικά ιστορικά γεγονότα και μάχες, στο Βαλτέτσι, στο Λεβίδι και σε αρκετές ακόμα τοποθεσίες, έτσι υπάρχει μια χρυσή ευκαιρία να αναδειχθούν όλα αυτά και να αναδείξουν τη σημασία της περιοχής μας στην ίδρυση του ελληνικού κράτους, τόνισε.

Στη συνέχεια της συνέντευξής μας, ο κ. Σμυρνιώτης επεσήμανε ότι όλη η ορεινή Αρκαδία έχει πάει πολύ πίσω και «τώρα παρουσιάζεται μία χρυσή ευκαιρία, όχι μόνο να αναδείξουμε την ιστορικότητα και τα γεγονότα αλλά να τα χρησιμοποιήσουμε ως μοχλό για να αναστρέψουμε την κρίσιμη κατάσταση που περνάμε».

Όσον αφορά στην απαλλοτρίωση εκτάσεων για γίνει προσβάσιμος ο δρόμος προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε ότι έχει καθυστερήσει πολύ η αναθεώρηση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου το οποίο επί δικής τους θητείας το είχε προχωρήσει και τώρα είναι αδιανόητο να πηγαίνουμε σε αναγκαστική απαλλοτρίωση.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Γ. Σμυρνιώτης σχολιάζει τα θέματα της συνεδρίασης του ΔΣ


15 Σχόλια

Γιάννη σε περίπτωση που ξεχνιέσαι έχεις την πλειοψηφία των εδρών. Πρότεινες κάτι να γίνει αξιόλογο και να μιλάς η απλά περίμενες να κανεις αντιπολίτευση ; Η νομίζεις ότι η αντιπολίτευση είναι για διακόσμηση; Και εσυ και ο Τζουμης πήρατε τη μεγάλη μερίδα του λέοντος, με την αναλογική έχεις περισσότερους άρα δεν μπορείς απλά να κρίνεις αλλά να διεκδικείς και να αποδίδεις και έργο. Φιλικά πάντα από έναν πολίτη που τον ενδιαφέρει το καλό της πόλης και όχι ποιος θα τα καρπωθεί.

άμα δεν έχεις τι να πεις (γιατί το τι ΔΕΝ έκανες το είδαμε), μην μιλάς καθόλου γιατί εσύ ρεζιλεύεσαι!

"Πολίτη που ενδιαφέρεσαι για το καλό της πόλης" πρέπει να ξέρεις ότι σήμερα αρμόδια για τις αποφάσεις είναι η τεχνητή πλειοψηφία του Δημάρχου στην Οικονομική Επιτροπή και όχι το Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά μάλλον επιδιώκεις και την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής Τζιούμη να την χρεώσεις σε άλλους.

Ο Δήμος αλλάζει με μικρά και μεγάλα έργα που δεν είχαν γίνει ποτέ πριν. Εσύ Γιαννάκη κάτσε και κλάψε. Άλλωστε μπορείς να ξαναβάλεις μεθαύριο στις εκλογές για να γελάσουμε πολύ με το νέο παγωτό που θα φας.

17:51 όταν κάνει ένα έργο ο Τζιούμης τότε να βγείς να γράφεις παρα-φιλολογίες.

@16.07 ευστοχοτατος φιλτατε στο σχολιασμο σου, γιατι απο φαφλαταδες γεματος ο τοπος και οταν ερχεται η ωρα, αποδοση μηδεν!!

ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΡΥΦΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΑΚΟΜΑ "ΕΒΕΤ ΕΦΕΝΤΗ Μ'" ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ...

Σμυρνιωτάκο, ακόμα και ο Παπαδημητρίου πιο εύστοχη αντιπολίτευση κάνει

Ρε Σμυρνιωτάκο δεν έχεις βάλει ακόμα μυαλό εκεί στον πάγκο που βρίσκεσαι; Τίποτα δεν έμαθες;

Δεν ασχολείσαι καλύτερα με τον Τζιουμάκο που οι κολλητοί του - κοινοβουλευτικοί κ.λπ. - τον έχουν αφήσει στο έλεος του γαμπρού και οδηγούν την Τριπολιτσά στη μεγαλύτερη ξεφτίλα από την εποχή της Άλωσής της.

10.56 Γιατί να ασχοληθώ με τον Τζιούμη; Κολλητός του είμαι; Ή επειδή έγραψα για το Σμυρνιωτάκο σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και φίλος του Τζιούμη; Βλάκα, ε βλάκα. Μυαλό κουκούτσι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.