Σμυρνιώτης: Είμαι υπερήφανος για όλους διότι δώσαμε έναν αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, έντιμο και καθαρό

Σμυρνιώτης: Είμαι υπερήφανος για όλους διότι δώσαμε έναν αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, έντιμο και καθαρό

Οκτώβριος 09, 2023 - 14:40
11 σχόλια

Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Τρίπολης φέρνουν νικητή τον Κώστα Τζιούμη και την παράταξη του. Θα ήθελα και από αυτό το βήμα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και να ευχηθώ καλή και παραγωγική θητεία στην νέα Δημοτική Αρχή και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευχαριστώ θερμά τους σχεδόν 12.000 συνδημότες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Με την επιλογή τους ανέδειξαν την ανάγκη να έχει ο Δήμος Τρίπολης ανάπτυξη στην πράξη.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες - υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους συμβούλους τοπικών κοινοτήτων, που συμπορευτήκαμε μαζί, σε αυτή την πορεία έως τις εκλογές.

Είμαι υπερήφανος για όλους διότι δώσαμε έναν αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, έντιμο και καθαρό.

Με την νέα ομάδα που θα συγκροτήσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα σταθούμε δίπλα σε κάθε θετική και αναπτυξιακή πρωτοβουλία για το καλό του τόπου μας.

Με τιμή,

Γιάννης Σμυρνιώτης


11 Σχόλια

Έντιμο και καθαρό.... Στάααανταρ. Καλή επιτυχία την επομενη φορά αν υπάρχει παράταξη

Μπράβο ρε Γιάννη ! Άντε τώρα σπίτι σου γιατί δεν σε θέλουν ρε παιδάκι μου. Πόσες φορές πρέπει να στο πουν δεν σε θέλουν. Κατάφερες και έβγαλες ξανά τον Τζιουμη με τέτοιο ποσοστό. Σαν τον Τσίπρα με τον Κυριακο είναι ένα σημείο όπου ο κόσμος λέει όχι άλλο. Δεν είμαι καν δεξιός αλλά πρέπει να υπάρχει ένα όριο στην μ….κια!

Βρε Γιάννη ακόμη και τώρα ψέματα , με τη λάσπη που έριξες ? Τέλος και αυτού του ταξιδιού για ακόμα μια φορά και επιστροφή στο σπιτάκι σου με κλααααααααμα . Όπως σου έχω ξαναγράψει .

Οι αυτοδιοικητικες εκλογές στην Αρκαδία έβγαλαν νέο αρκαδαρχη: Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος. Σε παραδέχτηκα κι ας μην σε γνωρίζω.

22.46 πόσο δίκιο έχεις, ο Οδυσσέας δούλεψε σκληρά και μεθοδικά και κέρδισε ότι γούσταρε σε όλο το νομό. Μέχρι τώρα λέγαμε αρκαδαρχη αυτόν που δούλευε για να εκλέγεται ο ίδιος για την πάρτη του. Αρκαδαρχης είναι αυτός που φέρνει αποτελέσματα στις εκλογές των άλλων που μπορεί να επηρεάσει κόσμο. Έτσι!!! Μπράβο Οδυσσέα respect. Στον άλλον...αντε γειά ....

Φωτορεπορτάζ από το εκλογικό κέντρο του Σμυρνιώτη από το βράδυ των εκλογών γιατί δεν έχετε;

Τελικά η δημοσκόπηση του Best ήταν στημένη; Την πλήρωσε η ΔΕΥΑΤ; Η μήπως η ΔΕΥΑΤ κάνει διαφημίσεις και στην Singular και είναι στημενα και τα αποτελέσματα; Κάνε ένσταση όπως τότε με τον Παυλή.

έλεος όχι και αρκαδάρχης ο Γορτύνιος. Επειδή βγήκε ο Τζιούμης;;;;;;;; Μα οι Νεοδημοκράτες τον ψήφισαν τον Τζιούμη. Φυσικά ο Γορτύνιος έχει αλλαξοκολιές με τους δεξιούς και γνωρίζει καλά το παιχνίδι. Το έκανε και στις εθνικές εκλογές με τον έτερο βουλευτή. Κατάντια και τίποτα περισσότερο. Πολύ λίγος είναι ο εν λόγω κύριος. Απλώς βρίσκει και τα κάνει. Δυστυχώς ο τόπος χάνει όλα αυτά τα χρόνια. Για κοιτάξτε γύρω σας που η Αρκαδία ερημώνει και είναι ο νομός με το μεγαλύτερο δημογραφικό πρόβλημα. Αλλά αυτά δεν τα αγγίζει κανείς. Άντε γεια. Να χαίρεστε τις θέσεις σας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.