Σμυρνιώτης: Η ολιγωρία της δημοτικής αρχής υποβαθμίζει τα χωριά μας

Σμυρνιώτης: Η ολιγωρία της δημοτικής αρχής υποβαθμίζει τα χωριά μας

Σεπτέμβριος 23, 2016 - 09:35
1 σχόλια

Με δημοσίευσή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να σχολιάσει ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης και ΔΣ Γιάννης Σμυρνιώτης το κλείσιμο των τριών Αστυνομικών Τμημάτων στην Αρκαδία, αλλά και τις κινήσεις που δεν έκανε ο Δήμος Τρίπολης για να αποτρέψει το κλείσιμο σε Λεβίδι και Στάδιο.

Ο κ. Σμυρνιώτης έγραψε:

"Μετά τη σημερινή εξέλιξη της επίσημης κυβερνητική ανακοίνωσης του κλεισίματος των αστυνομικών τμημάτων Λεβιδίου και Σταδίου είναι τουλάχιστον άνευ αντικειμένου η - με καθυστέρηση άνω των δύο μηνών από τη δημόσια δέσμευση του κ. Παυλή - προγραμματισμένη για αύριο το μεσημέρι σύσταση και ακολούθως συνεδρίαση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το θέμα.

Για μια ακόμα φορά οι εξελίξεις προλαμβάνουν τον κ. Παυλή σε αντίθεση με τη δική μας αντίδραση το 2012 που με την άμεση δωρεάν παραχώρηση δημοτικών κτιρίων στην Ελληνική Αστυνομία αποτρέψαμε την και τότε πρόθεση της Πολιτείας να τα κλείσει.

Δυστυχώς η ολιγωρία της νυν δημοτικής αρχής υποβαθμίζει τα χωριά μας και τα οδηγεί στο μαρασμό και την εγκατάλειψη."

Ο πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης στη συνεδρίαση της Τρίτης 20 Σπετεμβρίου είχε ζητήσει

σύσκεψη με εκπροσώπους παρατάξεων για το θέμα αυτό την Παρασκευή το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Τρίπολης.

Στη σύσκεψη αυτή, θα γινόταν συντονισμός για τις επόμενες κινήσεις ώστε να αποφευχθεί το κλείσιμο των δύο Αστυνομικών Τμημάτων στον Δήμο Τρίπολης.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ευτυχώς που τα είχες αναβαθμισει εσύ και κρατάνε ακόμα αλλιώς θα είχανε καταστραφεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.