Στη Βουλή δικογραφία κατά Καραμανλή από τραυματία των Τεμπών

Στη Βουλή δικογραφία κατά Καραμανλή από τραυματία των Τεμπών

Μάρτιος 15, 2024 - 16:00
1 σχόλια

Eurokinissi

Ποινική δικογραφία σε βάρος του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, διαβιβάστηκε στη Βουλή έπειτα από μήνυση φοιτητή, τραυματία της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο φοιτητής που ταξίδευσε με τη μοιραία αμαξοστοιχία το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στρέφεται κατά του Κώστα Καραμανλή, ζητώντας μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και χρηματική αποζημίωση.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να ζητηθεί συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής εάν υποβληθεί αίτημα από 30 βουλευτές.

dikaiologitika.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Να του τα πάρουν όλα του αλήτη που τολμάει να βγαίνει και να μιλάει μετά την δολοφονία τόσων ανθρώπων. Είναι ντροπή μας να καλύπτουν με όρους μαφίας ο ένας τον άλλον και ο λαός να τους ψηφίζει. Ήξεραν και δεν έκαναν τίποτα για να κερδίζει η ιδιωτική εταιρία. Ήξεραν ότι μεταφέρονταν φορτία παράνομα για αυτό και εξαφάνισαν τα βαγόνια. Να πάνε όλοι μέσα οι αλήτες !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.