Στο Επικρατείας ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος;

Στο Επικρατείας ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος;

Νοέμβριος 28, 2022 - 12:31
4 σχόλια

Δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» αναφέρει ότι ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠαΣοΚ - Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα λάβει θέση στο Επικρατείας στις επερχόμενες εκλογές.

Και τούτο διότι αν οι εκλογές γίνουν με τη νέα απογραφή, τα στοιχεία της οποίας η ΕΛΣΤΑΤ θα δημοσιοποιήσει τον Δεκέμβριο, ο κ. Κωνσταντινόπουλος θα μείνει εκτός Βουλής αφού η Αρκαδία θα χάσει μία έδρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: « το συγκεκριμένο κορυφαίο στέλεχος, που εκλέγεται στην Αρκαδία και αναμφισβήτητα εκεί είναι πρώτος μακράν του δεύτερου στο κόμμα του, κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Βουλής, αν και εφόσον με τη νέα απογραφή η Αρκαδία γίνει διεδρική από τριεδρική που είναι τώρα. Ηδη κάποιοι στη Χαριλάου Τρικούπη εισηγούνται να μετακινηθεί ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας» (δείτε ΕΔΩ).


4 Σχόλια

@10:54 - Οι πολίτες ανέχτηκαν τον Αλέκση να διαλύει την χώρα, οπότε φαντάσου τι "ανοχές" έχουν για αυτούς που ωφελούν την χώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.