Στο γήπεδο του Άστρους ο τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στο Λεωνίδιο και στον Παναρκαδικό

Στο γήπεδο του Άστρους ο τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στο Λεωνίδιο και στον Παναρκαδικό

Μάρτιος 13, 2024 - 10:21
7 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Σας γνωρίζουμε ότι με σχετική απόφαση της Ε.Ε. της Ένωσης ορίστηκε όπως ο Τελικός αγώνας Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων σας Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ – Α.Ο. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00΄ στο Γήπεδο του ΄΄ ΑΣΤΡΟΥΣ ΄΄ .


7 Σχόλια

Μοιράζεται η απόσταση. Μετά από πολλά χρόνια όχι στην Τρίπολη. Σωστή η απόφαση. Ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες με ιστορία στον θεσμό του κυπέλλου.

Το άρρωστο μυαλό και το κόμπλεξ λειτουργεί σαν ενάντια στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο για αυτό θα παρατείνεται μικροί και μόνοι σας

Επειδή κυκλοφορούν πολλά νούμερα για να ξέρουν ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ έχει προπονητή και δεν χρειάζεται άλλον …….

Το γήπεδο του Αστέρα ομορφαίνει και την διοργάνωση και θεωρώ τεράστιο λάθος ο τελικός να μην γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο, και τους ίδιους τους παίχτες να ρωτήσεις όλοι θέλουν να παίξουν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.. Τεράστιο λάθος εκτός άμα δεν το δίνει ο Αστέρας λόγο αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πολύ σωστή η απόφαση. Κοντά είναι το Αστρος. Ευκαιρία να κάνεις και τη βόλτα σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.