Στο καλό Ντόναλντ, ο κόσμος δεν θα έχει τόση πλάκα πια

Στο καλό Ντόναλντ, ο κόσμος δεν θα έχει τόση πλάκα πια

Νοέμβριος 07, 2020 - 23:49
21 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Ω, παίδες Ελλήνων, τώρα που φεύγει ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκτιμήσετε την αξία του μοναδικού και ανεπανάληπτου αυτού πολιτικού. Γιατί μόνο όταν χάσεις κάτι πραγματικά το εκτιμάς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας άνθρωπος που προσέφερε περισσότερο γέλιο και από τον μίστερ Μπιν και γέμισε το διαδίκτυο με τόσα viral βίντεο προκαλώντας τον γέλοτα σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά το κόσμο (και σε αρκετούς αμερικάνους το κλάμα). Ο Ντόναλντ ήταν πρώτα από όλα κωμικός, μετά εκατομμυριούχος και τέλος πολιτικός. 

Το πραγματικό προσόν του, η γελοιοποίηση των πάντων. Γελοιοποίησε τον ρόλο του Προέδρου της Αμερικής, αντί να ενώσει τους αμερικάνους, έφερε την Αμερική στα πρόθυρα εμφυλίου, όπου πυροβολούσαν μεταξύ τους ο ένας τον άλλον. Γελοιοποίησε το ρόλο του Πλανητάρχη, λέγοντας ότι είναι φίλος του Κιμ και του Ερντογάν, ενώ αυτοί τον έγραφαν στα παλιά τους υποδήματα, χωρίς να μπορεί να τους μαζέψει ή να τραβήξει αυτί σε κανέναν. Γελοιοποίησε τον ρόλο του συζύγου-πατέρα, με τα σκάνδαλα με τις πορνοστάρ και τις πρώην ερωμένες.

Μα ο Τραμπ δεν έκανε πολέμους...
Το τελευταίο διάστημα υπήρξε και στήριξη και από συντηρητικούς Έλληνες που αντί να βλέπουν τι έργα -δεν- έκανε, έχουν μείνει στην ατάκα "Μα ο τραμπ δεν έκανε πολέμους". Το ότι δήλωνε φίλος του Ερντογάν ή τα σκάνδαλα με τις πορνοστάρ δεν τους πειράζουν τους συντηρητικούς. Φτάνει που δήλωνε συντηρητικός, δηλαδή "δικός τους".

Τον νέο πλανητάρχη θα τον δούμε στην πορεία. Δεν υπάρχει κάνενας λόγος πανηγυριών ούτε από τους προοδευτικούς Έλληνες. Έτρεξαν και μερικοί προοδευτικοί - δημοκράτες να πανηγυρίσουν για τον Μπάιντεν αλλά να ενημερώσω ότι στην Αμερική είναι όλοι συντηρητικοί. Δεν ήταν ένα ντέρμπι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένα ντέρμπι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Κοινώς, δεν θα αλλάξει τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι οι δηλώσεις του κατά της Τουρκίας και των ενεργειών της στη Μεσόγειο, αλλά μένει να δούμε στις πράξεις. 

Στο καλό Ντόναλντ, τώρα που φεύγεις έχω μια ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην χώρα σου αλλά και στην Μεσόγειο με τους προβληματικούς μας γείτονες.  

Ειδήσεις: 
Tags: 

21 Σχόλια

Στο καλό, Ντόναλντ. Πάρε τώρα τη Νταίζη και τα ανιψάκια Χιούι, Λιούι, Ντιούι και πηγαίνετε επίσκεψη διαρκείας στο θείο Σκρούτζ

Οι πορνοσταρ κυριοι δεν πειράζουν τους συντηρητικούς γιατι δεν είναι απλές π***ανες. Άλλο να πας με την Λιζα Αν και άλλο με την Τούλα που τα κάνει ούλα.

Για γέλια και για κλάματα το σημείο στο άρθρο που αναφέρεις τον Συριζα για προοδευτικό χώρο...

ο μπάιντεν στήριξε τον πόλεμο του 2003 σε ιράκ και τον πόλεμο του 2011 σε λιβύη. να δω τώρα που θα επιτεθεί στο ιράν τι θα πείτε. οι δημοκρατικοί υιοθετούν καθαρά την ατζέντα του σόρος. καληνύχτα και περαστικά.

Σαφώς και κάτι θα αλλάξει στην Μεσόγειο. Οι αδελφοί Μουσουλμάνοι θα υποστηριχθούν και πάλι από την Αμερική. Να θυμίσουμε ότι δημοκρατικοί δημιούργησαν την Αλ Κάιντα και τον ISIS με παρόχους το Πακιστάν και την Τουρκία. Θυμάστε την επίσκεψη Μακέην στο Ιράκ και την σύσκεψη στρογγυλής τραπέζης για την κατάσταση στην περιοχή όπου συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο μέλλων χαλίφης του ISIS. Για την Ελλάδα ίδια θα είναι η κατάσταση. Με την Τουρκία είναι και ο Τραμπ και ο νυν https://www.defence-point.gr/news/i-anisychitiki-dilosi-paiat-kai-i-ritoriki-peri-koinon-stratigikon-symferonton-elladas-kai-ipa

12:04 τα είπες όλα ,αλλά με σανοφαγους των επιδοτούμενων ΜΜΕ τι περιμένεις ,εδώ μας έγινε ειδικός και οπαδός του sleepy joe ο Καιριδης της ΝΔ και οι λοιποί υπαλληλοι των παγκοσμιοποιητών .

O "Σωκράτης" είναι η πιό αποκρουστική μορφή λαϊκιστή που έχει εμφανιστεί στο portal. Ο Τραμπ και ο Αλέκσις ρέουν στο αίμα του

Και όμως υπάρχουν στελέχη της κυβέρνησης που υποστηρίζουν τον Biden ναι αυτόν που μπέρδευε την εγγονή του με τον γιο του ,σύντομα θα μπερδεύει τον Κουλη με τον Ραμα ,και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον Σίσι

Tα γίδια που ένοιωθαν μια χαρά να τα κυβερνούν Τσίπρας, Βαρουφάκης και Καμμένος (οι πιο επιφανείς περιπτώσεις) ανακουφίστηκαν που δεν θα ξανακυβερνήσει την Αμερική ένα παρόμοιο μπάζο!

Τα γίδια είστε εσείς κάτι κομπλεξικα άβουλα δειλά ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ που φοβάστε και να αναπνεύσει μήν κολλήσετε κορονοιος. Ο Τραμπ ρε μπάζο διπλασίασε την οικονομία της Αμερικής στη θητεία του. 1τρις έριξε στην οικονομία για τη στήριξη της εν μέσω πανδημίας. Οι μισθοί αναπληρωθηκαν στο 100% εδώ στην Ελλάδα κλείσανε τα μαγαζιά του κόσμου και του δίνουν 800 ευρώ να πληρώσουμε τι ρε; Ενοίκιο, ασφάλεια, ρεύμα; Ου να χαθείτε να ρεμαλια

@16:19 οι μισθοί δεν αναπληρώθηκαν στο 100%. Αυτό απλά δεν ισχύει. Η οικονομία διπλασιάστηκε στα νούμερα για τους πλούσιους (μεγάλες εταιρίες). Οι μικρομεσαίοι δεν είδαν κανένα όφελος. Επίσης είχε απαίσια διαχείριση της πανδημίας με 200.000+ νεκρούς.

Τα γίδια που ένοιωθαν μια χαρά που τα κυβερνούσαν Τσίπρας, Βαρουφάκης και Καμμένος, αισθάνονται ακόμα καλύτερα ή μάλλον άριστα που τα κυβερνούν Κούλης, Άδωνης και Βορίδης ( οι πιο επιφανείς περιπτώσεις).

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!!!!!!!!Η Αμερική πάντα είχε την ίδια πολιτική και θα εξακολουθήσει να έχει την ίδια.Είτε ο ένας είτε ο άλλος δύσκολα θα στηρίξουν την Ελλάδα σε βάρος της Τουρκίας.

Άκυρα ότι γραφεις ,ο Τραμπ ήταν ο μόνος που τα έβαλε με τις πολυεθνικές ,όσο για την πανδημία ο κόσμος πρέπει να μάθει να ζει με αυτό βλέπε Σουηδία βλέπε ΗΠΑ ,τα lockdowns μόνο πείνα ανεργία και ψυχολογικά προβλήματα δημιουργούν

Ο Αλεxoμερκελοτακης έχει ανοίξει παραπάνω διάλογο με τον εαυτό του και αυτοσυγχαίρεται !!! Απόλαυση! Έχει εξασκηθεί εντωμεταξύ να γράφει με ποικίλα στυλ, για να θολώνει τα νερά και να ρίχνει το ρατσιστικό δηλητήριο ανενόχλητος. Αλλά δεν έχει ποτέ προτείνει κάτι. Μόνο καταγγέλει και κατακρίνει εντός κι εκτός Ελλάδος. Όλοι του φταίνε, όλοι είναι πράκτορες και τουρκόφιλοι. Τι προτείνει δεν μας είπε ποτέ. Τι προτείνεις ρε νούμερο, εκτός από τους χρυσαβγίτες που είναι στη φυλάκα (κακώς γιατί έπρεπε να είναι στο εκτελεστικό απόσπασμα...) ? Ποια είναι η λύση, ψεκασμένε μηδενιστή της οκάς?

Το φοβερο ειναι οτι εχει παρει φωτια το σπιτι μας ανεργια κλειστα μαγαζια απολυσεις οικονομια αθλια Υγεια παναθλια φοροι να πληρωθουν εν μεσω λοκνταουν και βλεπω αναλυσεις επιστημονικου επιπεδου για τον Τραμπ,λες και σας εδωσε ψωμι και δουλεια.Ωρε Τριπολιτσιωτες ποτε δεν ασχολειστε με την δικη σας ζωη μονο με τον αλλων για να κρυβετε την δικησας την μιζερη κατω απο το χαλακι. Εκτος και αν τα εχετε λυμενα τα παραπανω προβληματα οποτε παω πασο και συγνωμη αν σας χαλασα την κουβεντα

ο μπαιντεν είναι ο γιωργάκης ο παπανδρέου της Αμερικής. Ανθρωπάκι, πιόνι, θα βγαίνει συνέχεια με τη μασκούλα του στο στόμα. Ούτε στην τουαλέτα δεν θα τη βγάζει

@14:50, 16:19 Μην τσακώνεστε παιδιά και οι δύο γίδια είσαστε. Δεν παίζει ρόλο ποιο από τα δύο γίδια έχει την μεγαλύτερη ουρά

Λαθρολάγνε σε θέλει ο Τατζίκος για συμπλήρωμα του χαρεμιού του.

Θέλεις πρόταση λαθρολάγν€; Να επιστρέψουν όλοι οι πρόσφυγες, οι λαθρομετανάστες, οι μετανάστες στις χώρες τους μαζί με σένα για να τις ανοικοδομήσουν. Η πολιτική της ενσωμάτωσης έχει καταρρεύσει με δραματικό τρόπο γιατί σε όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις οι δράστες ήταν μετανάστες 2ης και 3ης γενιάς. Να αντιμετωπιστεί η επιθετικότητα της Τουρκίας με επέκταση Χ.Υ. στα 24ν.μ. ανακήρυξη ΑΟΖ στον ΟΗΕ, διακοπή των χρηματοδοτήσεων, κλείσιμο συνόρων με αυτήν και τους συμμάχους της, ανάδειξη και αναμόχλευση των εσωτερικών της προβλημάτων, εθνικοποίηση ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ, αντάρτικο σε Κύπρο και Β.Ήπειρο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.