Συγχαρητήρια Παπαηλιού στους μαθητές και στη δασκάλα του Στ1 του 11ου Δημοτικού Τρίπολης

Συγχαρητήρια Παπαηλιού στους μαθητές και στη δασκάλα του Στ1 του 11ου Δημοτικού Τρίπολης

Φεβρουάριος 05, 2020 - 19:02
1 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού συγχαίρει τους μαθητές και τη δασκάλα του τμήματος Στ1 του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης για την εκδήλωσή τους «Σωπαίνουμε, ψιθυρίζουμε, μιλάμε, φωνάζουμε, έχουμε το λόγο μας» με αντικείμενο τα δικαιώματα του παιδιού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου (δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Παπαηλίου αναφέρει:

Τις δύσκολες εποχές που ζούμε, η εκπαίδευση και η παιδεία είναι φάροι ανοιχτών οριζόντων και ελπίδας.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των παιδιών, που κατακτήθηκαν με μακροχρόνιους, συχνά αιματηρούς, αγώνες, πρέπει και να διδάσκονται και να γίνονται πράξη.

Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των παιδιών και η προαγωγή της ελευθερίας στο χώρο του σχολείου συμβάλουν στη διαμόρφωση πολιτών με δημοκρατική συνείδηση.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τη δασκάλα του ΣΤ΄1 του 11 ου δημοτικού σχολείου Τρίπολης, που συνεισφέρουν στην καλλιέργεια δημοκρατικών αξιών, με τη φωνή και το λόγο τους.

Συνεχίστε έτσι.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Με συγχωρείτε αλλά αυτά είναι νεοταξίτικες μπούρδες. Το παιδί έχει δικαίωμα να έχει θερμανση στο σχολείο του, να μην πέφτουν οι σοβάδες, και να μην είναι 30 παιδιά στην τάξη και να βλέπει την μάνα του που δουλευει 10 ώρες για 300 ευρώ. Και αυτά τα δικαιώματα των παιδιών και είναι υπόθεση των μεγάλων να τα προασπίσουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.