Συνάντηση του Δημήτρη Πτωχού με τη Διοικήτρια του Γ.Ν. Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και τον Αναπληρωτή Διοικητή Δημήτρη Λαμπρόπουλο

Συνάντηση του Δημήτρη Πτωχού με τη Διοικήτρια του Γ.Ν. Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και τον Αναπληρωτή Διοικητή Δημήτρη Λαμπρόπουλο

Μάρτιος 06, 2024 - 22:00
2 σχόλια

Συνάντηση με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με αρμοδιότητα τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, Δημήτρη Λαμπρόπουλο, είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν δράσεις και έργα που αφορούν τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών, τη λειτουργία κινητών μονάδων ψυχικής υγείας, καθώς επίσης προσθήκες και αναδιαρρυθμίσεις υφιστάμενων κτιρίων.


2 Σχόλια

Το πρόβλημα δεν είναι τα κτιριακά. το πρόβλημα είναι η έλλειψη γιατρών - νοσηλευτών - βοηθητικού προσωπικού - υλικών και πολλά αλλά κυριε Πτωχε! Γενικώς η έλλειψη χρηματοδότησης προς το ΕΣΥ.. Αυτά να πεις στους εκλεκτούς συνομιλητές σου στο Μαξίμου!

Μα τώρα ανησυχείτε για θέματα υγείας, πού ανέλαβε ο τεράστιος εγκέφαλος Γεωργιάδης, η υπουργαρα με τίς τόσες περγαμηνές καί τόσο έργο;;; Ο πρωταθλητής τής τοξικότητας καί τής διχόνοιας στην κοινωνία!!! Έργο μηδενικό, μόνο ανακατωσουρα καί φαγωμαρες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.