ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γορτυνίας: Δεν θα στηρίξουμε τη σημερινή δημοτική αρχή

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γορτυνίας: Δεν θα στηρίξουμε τη σημερινή δημοτική αρχή

Ιούλιος 14, 2023 - 15:52
2 σχόλια

Σε σημερινό δημοσίευμά σας 14/7/23 αναρωτιέστε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα στηρίξει για δήμαρχο στη Γορτυνία το Στάθη Κούλη. Δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτό το δημοσίευμα. Εδώ και 10 μήνες η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γορτυνίας με δελτίο τύπου έχει δηλώσει ότι θα διευκολύνει στη Γορτυνία τη συγκρότηση ψηφοδελτίου των προοδευτικών Δυνάμεων, με έμπειρους πολίτες που γνωρίζουν μπορούν και θέλουν να βγάλουν τη Γορτυνία από το σημερινό τέλμα. Εξάλλου σε όλη την τετραετία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εκφραζόταν στο δημοτικό συμβούλιο από το δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Ζούνη.

Οι τοποθετήσεις του οποίου εξέφραζαν απόλυτα την οργάνωση μας. Θυμίζουμε την πρόταση που κάναμε ως κόμμα, όταν κάηκε η Γορτυνία, για να τεθεί ο δήμος επικεφαλής στην πραγματοποίηση αναπτυξιακού συνεδρίου που θα επεξεργαζόταν προτάσεις ειδικού σκοπού για την ανάπτυξη της Γορτυνίας. Κάτι που Δεν ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. Θυμίζουμε οτι η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου προέκρινε ως τρίτο θέμα προτεραιότητας στη σειρά το δρόμο Ολυμπία- Μεγαλόπολη και στην 19η σειρά το δρόμο Τρίπολης- Πύργου. θυμίζουμε ότι για το παραπάνω θέμα ο δήμαρχος αρνιόταν να συνεδριάσει την επιτροπή που με πρόταση του Πέτρο Ζούνη και ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είχε συγκροτηθεί. Επιτροπή που δεν λειτούργησε ποτέ με ευθύνη όλων των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας. Επίσης θυμίζουμε Ότι η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γορτυνίας ουδέποτε συμφώνησε με την απόφαση της τότε Νομαρχιακής Επιτροπής. Η τετραετία που πέρασε μας δικαιώσει πλήρως. Με απόλυτο σεβασμό στην εκκλησία και την πίστη των συνδημοτών μας δηλώνουμε πως η Γορτυνία δεν έχει ανάγκη από θεοκρατικό καθεστώς αλλά από ικανή δημοτική αρχή που θα βοηθήσει στην ανασυγκρότηση της Γορτυνίας. Όχι μόνο δεν θα στηρίξουμε τη σημερινή δημοτική αρχή αλλά θα είμαστε απέναντι και σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε να κινηθεί ο προοδευτικός χώρος. Εμείς στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας αυτό θα επιδιώξουμε και θα διευκολύνουμε.

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 Σχόλια

Χαχαχαχα ΣΥΡΙΖΑ και Γορτυνία είναι παράλληλες έννοιες . Ήξερε κανένας ότι υπάρχει αυτό το κόμμα στην περιοχή; Εγώ μόνο το ΚΚΕ ξέρω από Τρόπαια και πέρα…

Τον Αντώνη το ρωτήσατε σύντροφοι ?? .... Κοτζάμ προαγωγή πήρε στηρίζοντας τον δεξιό νυν δήμαρχο.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.