Τα αχαρτογράφητα νερά της μετά Covid-19 εποχής στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο

Τα αχαρτογράφητα νερά της μετά Covid-19 εποχής στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο

Μάιος 08, 2020 - 13:08
1 σχόλια

Η ποδοσφαιρική αυτή χρονιά ολοκληρώθηκε σε τοπικό επίπεδο πρόωρα, οι ομάδες από τα μέσα του Μάρτη σταμάτησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ωστόσο η επόμενη μέρα κρύβει τους δικούς της προβληματισμούς για τα περισσότερα σωματεία του νομού μας.

Αχαρτογράφητα οικονομικά δεδομένα και για πολλούς η μετά Covid-19 εποχή μοιάζει σαν να βαδίζεις στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα έστω και αν ακόμα είναι σχετικά πολύ νωρίς και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην πορεία.

Από την περιρρέουσα κατάσταση και από τα όσα μπορούμε να αφουγκραστούμε από "off the record" επαφές η και επικοινωνίες μας με ανθρώπους σωματείων του Αρκαδικού ποδοσφαίρου το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ο προβληματισμός αλλά και η πρόθεση να παλέψουν στα νέα δεδομένα να κρατήσουν όρθιες τις ομάδες τους για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Τα καλοκαιρινά πανηγύρια και οι εκδηλώσεις ομάδων που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν μια πηγή οικονομικού διεξόδου για αρκετά σωματεία αν δεν γίνουν την θερινή περίοδο σαφώς είναι ένα σοβαρό πλήγμα σε μια περίοδο όπου το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει τις δικές του δυσκολίες.

Οι ομάδες όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της χώρας είναι σίγουρο πως θα αναζητήσουν νέους τρόπους για να τα καταφέρουν και εδώ η ΕΠΟ θα χρειαστεί να βοηθήσει από την πλευρά της το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε αυτή την νέα περίοδο.

Η προσαρμογή στα δεδομένα της μετά Covid-19 εποχή θα είναι αναγκαστική όπως φαίνεται για το τοπικό ποδόσφαιρο του νομού μας και μένει να δούμε πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς από το εφετινό καλοκαίρι.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να κατεβάσει ρολά σε πανελλήνιο επίπεδο να δεις που θα πάνε οι τοπικές ενώσεις; Και η ΕΠΟ να παίζουν φιλικά μεταξύ των εξάλλου αυτός είναι και ο σκοπός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ,η καλλιέργεια του αθλητισμού τι θα γίνονται μάγκες; Μερικοί με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων την καψούρα; Όχι πως δηλαδή θα παίζουν ανασφαλιστα τα παιδιά εν μέσο κορονοιου τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία κατεβάστε ρολά για να αλλάξουν πολλά διαφορετικά τελειώσατε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.