Τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια ο Χαραλαμπόπουλος

Τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια ο Χαραλαμπόπουλος

Απρίλιος 01, 2024 - 10:45
2 σχόλια

Ο Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος είναι μεγάλος πρωταγωνιστής της Τεγέας στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του με τον ίδιο να μετράει τα τέσσερα από τα έξι συνολικά γκολ των πράσινων.

Ο «Μητσάκος» σκόραρε δύο γκολ την περασμένη εβδομάδα στο Παράλιο Άστρος κόντρα στον Αχιλλέα και ακόμα δύο τέρματα κόντρα στον Πανθυρεατικό με την Τεγέα να κάνει φέτος το δύο στα δύο κόντρα στους Αστρινούς.

Εκτός όμως από τα τέσσερα γκολ του Δημήτρη Χαραλαμπόπουλου η Τεγέα προσπέρασε με την νίκη της τον Πανθυρεατικό και βρίσκεται στην 5η θέση της Α’ Αρκαδίας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Τεγέα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Αχιλλέα και Πανθυρεατικό έχει νίκες με το ίδιο σκορ (0-3 και 3-0).

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Παίχτης με πολλές ικανότητες στον αγωνιστικό χώρο. Με τέτοιους παίκτες οφείλουν να προχωρούν ομάδες που θέλουν να κερδίσουν τίτλους. Νεαρούς με όρεξη και ταλέντο…..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.