Τι είπαν οι επισκέπτες για την «Πελοπόννησος EXPO» (vid)

Τι είπαν οι επισκέπτες για την «Πελοπόννησος EXPO» (vid)

Απρίλιος 15, 2024 - 15:05
0 σχόλια

Εκατοντάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Πελοπόννησο και την Αττική, επισκέφθηκαν την Τρίπολη και την έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» το τετραήμερο 10 με 14 Απριλίου.

Η σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης και στόχο είχε να προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων.

Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου και το αποτέλεσμα από τους περισσότερους κρίθηκε ως θετικό.

Είναι μία μεγάλη έκθεση με αρκετό κόσμο

Το ArcadiaPortal.gr μίλησε με τον κόσμο που επισκέφθηκε την έκθεση και κατά γενική ομολογία, εισέπραξε θετικά σχόλια για την διοργάνωση και για τις επιχειρήσεις που αναπτύχθηκαν στα περίπτερα.

Έχει ενδιαφέροντα πράγματα, σε καλές τιμές, αξίζει μία επίσκεψη από όλους

Οι επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι από τα είδη που εκτέθηκαν και βρήκαν και δελεαστικές τις προσφορές που είχαν ετοιμάσει οι εκθέτες για τις μέρες της έκθεσης. Όπως μας είπαν, έκαναν την βόλτα τους, ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίσσεις στο χώρο της αγροτικής παραγωγής και γνώρισαν υπηρεσίες που παρέχονται από εταιρίες στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τι είπαν οι επισκέπτες για την «Πελοπόννησος EXPO»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.