Τρίπολη: Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Τα τρία σκαλοπάτια της αλήθειας» (pics,vid)

Τρίπολη: Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Τα τρία σκαλοπάτια της αλήθειας» (pics,vid)

Μάιος 09, 2024 - 21:46
1 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων «Τα τρία σκαλοπάτια της αλήθειας» της Δέσποινας Αυγουστινάκη την Πέμπτη 9 Μαΐου στο Μεγάλο Καφενείο στην Τρίπολη.

Ομιλητής του βιβλίου ήταν ο Βασίλης Οικονομίδης, στο πιάνο η Αμαλία Γούλα, στο τραγούδι ο Παναγιώτης Παπαντωνίου και η Νίκη Κοπίτα και με την συγγραφέα συνομίλησαν η Εύη Μεντή και η Αριάδνη Ανδριανάκη.

«Ένα γεγονός έχει μια αλήθεια τελικά;

Οχτώ τριλογίες για το πολυδιάστατο της θεώρησης των γεγονότων.

Άπειρες οι γωνίες θέασης.

Άπειρες κι αλήθειες».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τρίπολη: Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Τα τρία σκαλοπάτια της αλήθειας»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ευχαριστώ πολύ τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης για την υπέροχη βραδιά που επιφύλαξε στο βιβλίο μου "Τα Τρία Σκαλοπάτια τηςΑλήθειας" στον υπέροχο χώρο του Μεγάλου Καφενείου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Παναγιώτης Παπαντωνίου, την Ευαγγελία Ρουπάκα, την Αριάδνη Ανδριανάκη, τον Βασίλη Οικονομίδη, την Αμαλία Γούλα, τον Παναγιώτη Μαρκόπουλο και τη Νίκη Κοπίτα που πρόσφεραν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί τη δική τους ψυχή σε ένα κοινό ταξίδι προς την Αλήθεια... Στο επόμενο ταξίδι εύχομαι να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά. Ευχαριστώ και πάλι την Τρίπολη την οποία και θεωρώ πατρίδα δεύτερη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.