Τηλεφωνικά συνεχάρη ο Γιάννης Σμυρνιώτης τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη για την επανεκλογή του

Τηλεφωνικά συνεχάρη ο Γιάννης Σμυρνιώτης τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη για την επανεκλογή του

Οκτώβριος 09, 2023 - 03:47
6 σχόλια

Το βράδυ της Κυριακής, ο κ. Σμυρνιώτης επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον κ.Τζιούμη, του έδωσε τα συγχαρητήριά του για την εκλογική νίκη και δήλωσε την πρόθεση να στηρίξει κάθε θετική πρωτοβουλία για τον Δήμο Τρίπολης.

Από την πλευρά του, ο κ.Τζιούμης δέχθηκε τα συγχαρητήρια και υπογράμμισε ότι θα λειτουργήσει ως δήμαρχος όλων των δημοτών και είναι ευπρόσδεκτη η εποικοδομητική συνεννόηση με την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας


6 Σχόλια

ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΠΟΣΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

γιαννακη ειναι πολλα αλλα ΠΕΝΤΕ χρονια στην εξεδρα? μαζευε δυναμεις για να ξαναβαλεις στις επομενες ,εμεις εσενα θελουμε

Δυστηχώς όταν κάποιος συστήνεται όχι με το όνομα του αλλά με την ιδιότητα του..το πρώτο δείγμα δεν είναι καλό. Για να λέμε τα συκα συκα κ την σκάφη σκάφη. Το πολιτικό ανάστημα και το ήθος του Γιάννη δεν το φτάνει γιατί έχει καβαλήσει. Με πλάτες αστέρα και βουλευτών ΝΔ βγήκε ο δεξιός δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ. Μακάρι να κάνει έργα και να ασχοληθεί με ζητήματα σοβαρά. Η τρίπολη σβήνει... ξυπνείστε κ συνεργαστείτε. έργα ουσίας να γυρίσουν οι νέοι στον τόπο τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.