Την... τιμητική της είχε η Τρίπολη στην χθεσινή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» (vid)

Την... τιμητική της είχε η Τρίπολη στην χθεσινή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» (vid)

Φεβρουάριος 07, 2023 - 11:24
8 σχόλια

Την... τιμητική της είχε η Τρίπολη στη χθεσινή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» (6/2/23).

Εντάξει, όχι ακριβώς η Τρίπολη, αλλά η σχετικά πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας, όταν είχε πραγματοποιήσει ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Η ομάδα της εκπομπής πήρε πλάνα από τη βόλτα του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη και τη συνάντησή του με τους τοπικούς άρχοντες και τους απλούς πολίτες, πλάνα που παρουσίασε με σατιρικό τρόπο.

 

Ακόμα, υπάρχει ένα βίντεο από λαϊκή αγορά της πόλης μας...

 

...και από την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Πνευματικό Κέντρο.

 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Αυτά τα εμετικά σιχάματα της ελληνικής τηλεόρασης και ειδικά ο αρχιαρβυλομούρης , έχουν εμμονική στάση εμπάθειας στον Πρωθυπουργό της Χώρας ! Εχουν σκυλιάσει και βγάζουν αφρούς από το στόμα , επειδή η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα ! Ξυδάκι σκυλομούρηδες και αν δεν σας αρέσει χρησιμοποιείστε ....βαζελίνη γιατί τη Δευτέρα των εκλογών θα τον ....πιείτε κρύο (τον καφέ σας ντε.....) .

12:02 ρε παρακεντέ, δεν κοιτάς να κρυφτείς στον υπόνομό σου, που θα σχολιάσεις τους άρβυλους... σε τσούζουν τα πλάνα γιατί ξεφτιλίζουν όλο τον θίασό σας κι εσένα μαζί, και άσε τα παραπλανητικά παλιοπασόκε που σε πήρε ο πόνος για τον πρωθυπουργό και τη νδ

Ψυχραιμία κύριε. Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει πολύ μεγάλη τηλεθέαση. Τώρα αν σάς στεναχωρεί η αλήθεια, περαστικά σας!!

12.45 και ο λαζόπουλος την ίδια πολιτική εφάρμοζε και τώρα είναι στα αζήτητα ! Εχεις δει πολλές φορές να λέει κάποιος παπ@ριές και να γελάει μόνος του με τα εμετικά που ξεφουρνίζει ? Εδώ κάθε φορά που έχουν εκπομπή , εξαντλούνται όλα τα αντιεμετικά από τα φαρμακεία της χώρας ! Τώρα αν εσένα σου αρέσουν , με γεια σου με χαρά σου , αλλά φαίνεται ότι δεν μπορείς να διακρίνεις το χιούμορ από τη χυδαιότητα και την προσωπική εμπάθεια .

@12:22. Ρε μάστορη αυτό το ''παρακεντέ'' που χρησιμοποιείς συνεχώς τί σημαίνει ;; Πες μας και μας για να μάθουμε και καμιά ....ξένη γλώσσα !!!!!!!!! Δε μας .... ρε νταλάρα ;;.

16:13 Ο Λαζόπουλος για μία δεκαετία είχε σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης. Τι να κάνουμε, δυστυχώς για σας η πλειοψηφία των μεγάλων καλλιτεχνών δεν ανήκει στη δεξιά. Ένταξει;;

16:13 @ Αν δε σου αρέσει ...ξυδάκι! Μαθε ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις στη Δημοκρατία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.