Τρίπολη: Mε χιόνι η κατάθεση στεφάνων - Μηνύματα ενότητας από τους πολιτικούς (pics,vid)

Τρίπολη: Mε χιόνι η κατάθεση στεφάνων - Μηνύματα ενότητας από τους πολιτικούς (pics,vid)

Μάρτιος 25, 2021 - 12:31
3 σχόλια

Λιτές ήταν φέτος οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Μετά το πέρας της δοξολογίας στον Ι.Ν Αγίου Βασιλείου και παρά το χιόνι που έπεφτε τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων στον χώρο του Μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων.

Τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών, ενώ έγινε και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδίας κ. Βλάση Κωνσταντίνου.

Φουστανελάδες από τον «Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης», την «Αρκαδιανή» και το Κέντρο Ελληνικού Χορού Τρίπολης, με το λάβαρο-μπαϊρακι των Κολοκοτρωναίων πλαισίωσαν με την παρουσία τους αυτή την ιεροτελεστία, που αποτελεί ουσιαστικά έναν Ύμνο σε όλους εκείνους που πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους για να ελευθερώσουν το Γένος.

Στον χώρο βρέθηκαν εκπρόσωποι του κλήρου, ενώ κατέθεσαν στεφάνια τιμής και μνήμης, πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες, της περιφέρειας.

Στην συνέχεια το μήνυμα της ημέρας έδωσαν, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Βλάσης Κωνσταντίνος, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Παπαηλιού, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα» Ν. Τσιαμούλος και ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Κατσίρης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου και μηνύματα ενότητας


3 Σχόλια

Και που'σαστε 23 Σεπτέμβρη είναι εργάσιμη. Φροντίστε να πανηγυρίσετε στις θρησκευτικές αργίες σας!

Η ηγεσία της Γερμανίας ( βέπε Μέρκελ) δεν βρήκε να πεί κάτι επίσημα για τα 200 χρόνια. Δεν το γιόρταζει φαίνεται και πολύ. Σταματήστε επιτέλους να αγοράζετε αυτοκίνητα, συσκευές, εργαλεία και ότι άλλο εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτής της χώρας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.