Τρίπολη: Παρουσίαση των υποψηφίων στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (vid)

Τρίπολη: Παρουσίαση των υποψηφίων στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (vid)

Απρίλιος 12, 2024 - 16:56
8 σχόλια

Εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συμπεριλαμβάνονται στις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 και ώρα 16:00 στα γραφεία του κόμματος στην Τρίπολη.

Οι προκριματικές εκλογές για τη συγκρότηση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Πελοπόννησο θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 από 08:00 έως 20:00 στα εξής εκλογικά κέντρα Αρκαδίας:

Τρίπολη : Εργατικό Κέντρο Τρίπολης (Ελ. Βενιζέλου 39)

Κυνουρία : Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άστρους

Γορτυνία : Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τροπαίων

Μεγαλόπολη : Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεγαλόπολης

Ο Γκουτζιούλης Στέφανος μέλος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στην αρχή της συνέντευξης παρουσίασε τους υποψήφιους και μίλησε για τα διαδικαστικά των εκλογών.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος για τις προκριματικές εκλογές για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας στην Πελοπόννησο και Διδάσκων Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας κ. Γιώργος Φαράντος μίλησε για τις θέσεις του και για το βιογραφικό του.

Να αναφέρουμε ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοθ δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Τρίπολης, ούτε κατάφεραν να συνδεθούν μέσω μέσω zoom , λόγω προβλήματος στην σύνδεση του διαδικτύου.

Δείτε το μήνυμά του κ. Φαράντου

Υποβάλλω την υποψηφιότητα μου για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα για ένα πολιτικό γεγονός που θα οδηγήσει τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες προς μια δημοκρατική και προοδευτική πορεία.

Υπήρξα ή είμαι:

Μέλος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας με συμμετοχή σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της Πελοποννήσου,

υποψήφιος Σύμβουλος Περιφερειακής Παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» (Μ. Μάκαρης), Υπεύθυνος ομάδας υγείας, Εκπρόσωπος τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αρκαδίας,

Διδάσκων στο Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας του ΠΑΔΑ, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων και στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Μεταδιδάκτωρ τριών Τμημάτων Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Ομόφωνα Αριστούχος Διδάκτωρ από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,

Συντάκτης και κριτής, έχοντας πολλές δεκάδες δημοσιεύσεις, βιβλία, κρίσεις και αναφορές σε Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά.

τ. Αναπληρωτής Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας (Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου) με σημαντικότατο έργο

Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία στην Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρηση Εργασίας.

«Η απαίτηση για ένα σύγχρονο σύστημα υγείας που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές σημερινές και μελλοντικές ανάγκες, που θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φροντίδας σε όλους, και όχι μόνο σε όσους έχουν τη δυνατότητα χρήσης των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας, ήταν κεντρική προτεραιότητα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το λαό, μόνο μία προοδευτική πολιτική κοινωνικών και πολιτικών συμμαχιών και με σύγχρονη μεταρρυθμιστική ταυτότητα, για μία ισχυρή, δημοκρατική, σύγχρονη και ανθρώπινη πολιτεία, που δεν αφήνει κανένα και καμία μόνο και εγγυάται την ευημερία και την ποιότητα ζωής για όλους, θα κατευθύνει το σύστημα υγείας προς την μείωση των ανισοτήτων.

Προχωράμε για τις διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες της Ισότητας στην παροχή υπηρεσιών υγείας.

Απαιτούμε την αναδιάρθρωση του δημοσίου και δωρεάν Εθνικού Συστήματος Υγείας, στην κατεύθυνση της ισότιμης παροχής υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες.

Καλούμε τον κόσμο στη στήριξη μας στον Αγώνα για τη Δικαιοσύνη και στην Υγεία,

Στη συμμετοχή στον Πολιτικό Αγώνα

Και τη Συμμετοχή στις Προκριματικές Εκλογές για το Ευρωψηφοδέλτιο που θα πραγματοποιηθούν στην Αρκαδία για τα μέλη και τους φίλους την μεθεπόμενη Κυριακή 14-04

Και θα αποτελέσουν σημαντικό πολιτικό γεγονός για την πορεία της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή πολιτική και στην Υγεία»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρουσίαση των υποψηφίων στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Τρίπολη


8 Σχόλια

ναι οκ δεν πρεπει να κρίνουμε εναν άνθρωπο από την εικόνα - αλλά πας για Ευρωβουλευτής .. μάσου λίγο / συμμαζέψου ντε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.