Τρίπολη: «Συμμορία» ανηλίκων επιτέθηκε σε ανήλικο και λήστεψε δύο ακόμα ανηλίκους - Δύο συλλήψεις

Τρίπολη: «Συμμορία» ανηλίκων επιτέθηκε σε ανήλικο και λήστεψε δύο ακόμα ανηλίκους - Δύο συλλήψεις

Φεβρουάριος 26, 2024 - 09:14
22 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Συνελήφθησαν, χθες (25.02.2024) το βράδυ στην Τρίπολη,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, δύο (2) ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) ανηλίκους.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, απογευματινές ώρες της 25.2.2024, οι ανωτέρω δράστες προσέγγισαν αρχικά ανήλικο και με την απειλή χρήσης βίας, προέβησαν σε βάρος του σε πράξη προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα ή χρήματα που τυχόν έφερε πάνω του.

Στη συνέχεια, οι δράστες προσέγγισαν ακόμη δύο ανήλικους, τους οποίους εξανάγκασαν να τους παραδώσουν χρήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.  

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι δύο εκ των δραστών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη 3 άτομα, 44χρονη, 50χρονος και 54χρονος, γονείς των ανωτέρω ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
 

Ειδήσεις: 

22 Σχόλια

Ειναι γνωστα αυτα τα καλοπαιδα, αλλα ζουμε την εποχη των υπερμετρων δικαιωματων. Αλλιως με το παλιο συστημα οπου πιστευαν οτι το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο, θα ειχαν συνετιστει! Και αυτα και οι γονεις τους που ζητουν και τα ρεστα.

στο αυτόφωρο ΣΗΜΕΡΑ να πάνε όλοι οι γονείς αυτών των τσογλανιών. Επίσης αποβολές από όλα τα σχολεία τους και παραδειγματική τιμωρία μπας και βάλουν τώρα μυαλό που είναι νωρίς... αν την γλυτώσουν τώρα μαύρο φίδι στον κόρφο τους, θα καταλήξουν στον κορυδαλλό μετά τα 18 οπωσδήποτε..

ΑΡΚΕΤΑ! Εδω και 2-3 χρονια αυτα τα τσογλανια τρομοκρατουν ολα τα πιτσιρικια ηλικιας 14-17 και τα εχουν μαζεψει μεσα πολλες φορες. Δεν τα ενδιαφερε, δεν τρομαζουν απο την αστυνομια ,ι ουτε αυτα ουτε τους γονεις τους. Γιατι οι γονεις τους θελουν πρωτα απο ολα μαντωμα για να μην πω κατι αλλο! Πανω απο 20 παιδακια εχουν καταληξει στο νοσοκομειο. ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ . Κοινωνικη και εργασιακη απομονωση και σε αυτα και στους τους γονεις τους. Να φυγουν απο την πολη μας που τα υποδεχτηκαμε ισοτιμα. Πισω στην χωρα τους! Δεν θα μας κανουν ρατσιστες μια ομαδα τσογλανων. Αρκετα τα ανεχτηκαμε. Αφου η αστυνομια σφυραει κλεφτικα εδω και τρια χρονια, αυτες ειναι οι συνεπειες . Αν τα ειχαν μαζεψει εγκαιρως δεν θα ειχαμε αυτα τα αποτελεσματα

ΑΛΒΑΝΑ-ΡΟΜΑ = Χ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΡΟΜΑ=2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΑΛΒΑΝΑ= 2 ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ! ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Τα συγκεκριμένα είναι γνωστά από παλιά αλλά έχει παραγίνει το κακό. Δεν φταίνε αυτά αφού μπορούν να κάνουν τα αίσχη τους χωρίς να τα εμποδίζει κανείς. Το ίδιο ισχύει για τους γονείς. Η ανομία, η παρανομία, ασυδοσία και η αλητεία στην πόλη ζει και βασιλεύει. Η αστυνομία δείχνει τουλάχιστον αστεία στάση. Όσο για τροχαία, ανύπαρκτη. Οι λίγοι δρόμοι της πόλης που απομένουν λειτουργικοί είναι σκοτώστρες εξαιτίας της αναισθησίας όλων στην οδήγηση. Περνούν με κόκκινα, με γκάζια από στοπ, παρκάρουν όπου βρουν, πάνε ανάποδα σε μονόδρομους, όλοι και όλες όχι μόνο τα καγκούρια.

Και οι βουλευτές και ο Δήμος τι κάνουν για την ασφάλεια των Δημοτών και δη των παιδιών και των σχολείων;;;;;;;Συμμορίες ανήλικων, βαποράκια μεταξύ ανήλικων κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα.

προτείνεις δηλαδή βία σε ανηλίκους ωστε να σταματήσει η βία ; να υποθέσω οτι κάνεις δίαιτα με γκιούλμπασι

Αν αγωνιζόσαστε, με το ίδιο πάθος, για να πηγαίνουν σχολείο και να έχουν φροντίδα από κοινωνικές υπηρεσίες εκεί που δεν μπορούν οι γονείς τους τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Αντί αυτού οι Ελληναράδες καταδικάζουν ήδη σε θάνατο παιδιά για την συμπεριφορά των οποίων η άθλια κοινωνία μας είναι υπεύθυνη! (διαβάστε το "παιδαγωγικό ποίημα" του Μακαρένκο)

Η αστυνομία να βγει με τα πόδια να κάνει περιπολία ξέρει τα μέρη που συχνάζουν αλλά σφυρίζουν κλέφτικα. Αύριο θα είναι τα δικά τους παιδιά. Μέσα στο μπουντρούμι ένα βράδυ και καμιά σφαλιάρα να δεις το κάνουν πάλι

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ,,,,, ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Σοβαρευτειτε όλοι επιτέλους.Η βία φέρνει μόνο βία. Σημασία δεν έχει τι καταγωγή έχει ο καθένας, αν είναι Έλληνας Αλβανός ρομα ή το οτιδήποτε. σημασία εχει να υπάρχουν ισότιμοι νόμοι κ τιμωρίες για όλους. Η αστυνομία να κάνει σωστά την δουλειά της είτε είναι ρομα είτε είναι το οτιδήποτε. Επίσης μην ξεχνάμε ότι όλα ξεκινάνε μέσα από το σπίτι, τα παιδιά με διάλογο κ παραδειγματισμο μαθαίνουν τρόπους κ αξίες, το θέμα είναι να ασχολούμαστε εμείς οι γονείς κ να μην τους μαθαίνουμε την βία.Ας ξεκολλήσουμε λοιπόν όλοι τα κολλημένα μας μυαλά γιατί ΟΛΟΙ μας ευθυνόμαστε για όλες τις συμπεριφορές ΟΛΩΝ

Εγώ πάντως θα πρότεινα να τους τη στήσουν εκεί που ξέρουν ότι συχνάζουν και να τους πλακώσουν στο αλεύρωμα με κόλλα. Κι ας πάνε να ξεμπλέξουν μετά έτσι αλευρωμένοι που θα είναι. Και χωρίς βία, για να μην συγχύζεται κι ο 17:46 και κόβει το χρωματάκι του

Γίναμε Στοκχόλμη τα καλά της δημοκρατίας φάτε τώρα στην μάπα πολυεθνική συμμορία που γδυνει και ληστεύει. Από την μια οι οπαδοί της Ρόμα από την άλλη ντόπιοι και ξένοι μαζί ιδού τα αποτελέσματα της γενιάς του Πολυτεχνείου

Μόνιμη θέση ψυχολόγου/ψυχίατρου σε κάθε σχολείο, σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα.

Ξέρετε τι σημαίνει να ληστέψουν και να γδυσουν ένα παιδί? Τι κατάλοιπα αφήνει στο χαρακτήρα του στο μέλλον?Αν αυτά γίνονται στην Τρίπολη σε μια τόσο μικρή πόλη που όλοι γνωρίζουν όλους ,τι γίνεται αλλού?Πρέπει να ληφθούν μέτρα από την αστυνομία ,το δήμο ,τις κοινωνικές υπηρεσίες.Η βία δεν είναι λύση ,αλλά η έλλειψη σεβασμού και η ατιμωρησία δημιουργούν βία δυστυχώς.Ολοι σφυρίζουν αδιάφορα και σχολιάζουν μετά το κακο.Αλλο ελευθερία και ισότητα ,άλλο ασυδοσία

Μέσα ισόβια τα ξεφτιλισμένα μέσα, να μην ξανα δουν τον ήλιο. Αν υπήρχαν σοβαροί νόμοι και δικαστές θα είχαν λυθεί αυτά τα θέματα. Όμως η κυβερνήσεις μας δεν νομοθετούν προκειμένου να αυστηροποιήσουν τις ποινές σε τέτοια εγκλήματα (εδώ κάθε μέρα κακοποιείται ένα παιδί), οι κυβερνήσεις νομοθετούν να παντρεύονται οι άνδρες μεταξύ τους, κάναμε το παραφύσην φύση. ουουουοουουουο να χαθείτε να χάνεστε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.