Τρίπολη: Ξεκίνημα με τέρμα τα γκάζια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας (pics,vid)

Τρίπολη: Ξεκίνημα με τέρμα τα γκάζια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας (pics,vid)

Απρίλιος 20, 2024 - 14:03
3 σχόλια

Το κλειδί στο διακόπτη στον διακόπτη γύρισε, οι εξατμίσεις έσκασαν και με το πόδι κολλημένο στο γκάζι το θέαμα άρχισε στην έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στο Αεροδρόμιο της ΠΒΕ 124 στην Τρίπολη.

Το Σάββατο 20 Απριλίου το πρώτο πιάτο του διήμερου αγώνα ταχύτητας περιελάβανε ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές με την έναρξη να μοιάζει άκρως εντυπωσιακή για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Βρεθήκαμε εκεί και σας μεταφέρουμε μια πρώτη εικόνα δίνοντας την αρχική μυρωδιά του λάστιχου με εντυπωσιακά πλάνα και φωτογραφίες από τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2024.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκίνημα με τέρμα τα γκάζια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας


3 Σχόλια

Όλα τα οχήματα είναι τουλάχιστον 20 ετών . Όσα χρήματα και να έχετε ρίξει στα οχήματα αυτά, νομίζω ότι θα πρέπει σιγά σιγά να αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Για λόγους ασφαλείας , περιβαλλοντικούς , αλλά και γιατί η τεχνολογία προχωράει και εξελίσσεται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.