Τζιούμης από Λουκά: Σημαντικό έργο για τις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής (pics,vid)

Τζιούμης από Λουκά: Σημαντικό έργο για τις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής (pics,vid)

Απρίλιος 09, 2024 - 16:05
5 σχόλια

Την Τρίτη 9 Απριλίου το πρωί ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης επισκέφτηκε το Λουκά Μαντινείας, παρουσιάζοντας ένα σημαντικό έργο έξω από το χωριό που αφορά την αγροτική οδοποιία και την διευκόλυνση διέλευσης προς τις κτηνοτροφικές μονάδες.

Τον Δήμαρχο συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και στο σημείο βρεθήκαν επίσης ο πρόεδρος της Κοινότητας Κωνσταντίνος Σμυρνιώτης και δυο κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Ο κ.Τζιούμης τόνισε την σημασία του έργου το οποίο ήταν πριν ένα δύσβατο μέρος για τους κτηνοτρόφους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αυτή και επεσήμανε ότι πρόκειται για δρόμο τριών χιλιόμετρων σε μια πλήρως εγκαταλειμμένη περιοχή μέχρι πρότινος.

Επίσης ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε ότι στόχος του Δήμου είναι η στήριξη του πρωτογενή τομέα των αγροτών και των κτηνοτροφών που αποτελούν βασικό πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας.

Ο προεδρος της ΚοινοτηταςΛουκά κ. Σμυρνιώτης χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το έργο αυτό μιας και μιλάμε για μια περιοχή στην οποία υπάρχουν μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες και πως το έργο με την ολοκλήρωση του θα βοηθήσει πολύ τους κτηνοτρόφους.

Για το έργο αυτό μίλησαν και κτηνοτρόφοι που βρίσκονται και έχουν τις μονάδες τους εκεί για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που έχουν αντιμετωπίσει και πως αυτός ο δρόμος μόλις ολοκληρωθεί με την προσβασιμότητα του θα βοηθήσει πολύ την κτηνοτροφία της περιοχής.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έργο αγροτικής οδοποιίας για τις κτηνοτροφικές μονάδες στο χωριό Λουκά


5 Σχόλια

@17:10 - Και αν βαρεθεί; Τι θα κάνουμε; Θα την βγάλουμε με τον Δρακουμέλ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.