Τζιούμης: Διαρκής η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για να γίνει προορισμός η Τρίπολη

Τζιούμης: Διαρκής η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για να γίνει προορισμός η Τρίπολη

Απρίλιος 18, 2024 - 22:34
2 σχόλια

Ανανεωμένο επιστρέφει το Φεστιβάλ Κωμωδίας 40 Lads στην Τρίπολη και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, από την Παρασκευή ως την Κυριακή (19-21/4/2024).

Με αυτή την αφορμή, δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον υπεύθυνο της εταιρείας «Πέρα Βρέχει» κ. Βαγγέλη Αντωνόπουλο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου.
«Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ να γίνει θεσμός. Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ αυτού του είδους στην Πελοπόννησο. Ήδη, οι προσκλήσεις των παραστάσεων είναι sold out. Όλα αυτά πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των προσπαθειών εξωστρέφειας του Δήμου Τρίπολης και της δημοτικής αρχής να οργανώνει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο εκδηλώσεις και δράσεις την περιοχή μας για να γίνει η Τρίπολη, προορισμός» είπε ο κ. Τζιούμης και ζήτησε αυτή την προσπάθεια να την αγκαλιάσουν όλοι οι φορείς.
Για την καθοριστική βοήθεια του Δημάρχου Τρίπολης κ. Τζιούμη και της αρμόδιας Αντιδήμαρχου, μίλησε ο κ. Αντωνόπουλος, ο οποίος παρουσίασε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Υπογράμμισε δε ότι το φεστιβάλ έχει ήδη προσελκύσει επισκέπτες από άλλες περιοχές, εκτός Αρκαδίας.

Το πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ :
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4: 21:00 Στέλιος Ανατολίτης – «Κανονική Δουλειά»
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/4:
10:00 – 17:00 Έκθεση σκιτσογραφίας comics από τους Αντώνη
Βαβαγιάννης («Κουραφέλκυθρος») – Πάνο Ζάχαρη – Σπύρο Δερβενιώτη
– Αλεξία Οθωναίου
19:00 & 21:30 Comedy Club 1 & 2 με τους Χρύσα Κατσαρίνη, Ανδρέα Πασπάτη, Πάρη Ρούπο, Ήρα Κατσούδα, Γιάννη Ρούσσο, Δήμητρα Νικητέα, Μάριο Δημητρόπουλο και Ειρήνη Ξυγκάκη
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4:
11:00 – 14:00 Έκθεση σκιτσογραφίας comics από τους Αντώνη
Βαβαγιάννης («Κουραφέλκυθρος») – Πάνο Ζάχαρη – Σπύρο Δερβενιώτη
– Αλεξία Οθωναίου
13:00 Ομιλία Πάνου Ζάχαρη για την πολιτική γελοιογραφία
17:30 Παναγιώτης Κούδας & Κωνσταντής Μπίτσης – «Χωρίς»
21:00 Θωμάς Ζάμπρας – «Απόφοιτος Λυκείου»

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Έστω ότι η προσπάθεια είναι διαρκής. Πέντε χρόνια από την ημέρα που ανέλαβες. Εκ του αποτελέσματος είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. Άρα κάτι δεν κάνεις καλά. Ή δεν θέλεις, ή δεν ξέρεις ή δεν μπορείς. Παραδέξου το κάποτε. Ο ίδιος δεν έχεις ιδέα πώς γίνεται γιατί είσαι ένας απλός γιατρουδάκος. Οι αντιδήμαρχοι που επέλεξες δεν μπορούν να κάνουν προορισμό ούτε τη στάνη τους. Τουλάχιστον ανέθεσε τα θέματα που σε ξεπερνούν σε ειδικούς. Εσύ όμως προσέλαβες ακατάλληλους συμβούλους και δήλωσες δημόσια ότι δεν σε νοιάζουν τα προσόντα αλλά να είναι φιλαράκια σου. Αυτό το λες και διαρκή βλακεία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.