Τζιούμης: Πρόστιμα σε εκείνους που προκαλούν φθορές στην περιουσία του δήμου (pics,vid)

Τζιούμης: Πρόστιμα σε εκείνους που προκαλούν φθορές στην περιουσία του δήμου (pics,vid)

Απρίλιος 23, 2024 - 16:12
4 σχόλια

 «Τα συνεργεία του δήμου μας κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

Μία σημαντική παρέμβαση βαφής πυλώνων φωτισμού στην πλατεία Άρεως, στην πλατεία Πετρινού και στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου, 28ης Οκτωβρίου, Ουάσινγκτον και Ερυθρού Σταυρού, υλοποιήθηκε από τον Δήμο Τρίπολης.

Μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε δηλώσεις, ευχαριστώντας τους εργαζόμενους στα συνεργεία του δήμου.

«Θέλω παρακαλέσω τους συμπολίτες μας να σεβαστούν τη δουλειά που έχει γίνει, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να επιβάλουμε πρόστιμα, σε εκείνους που προκαλούν φθορές στην περιουσία του δήμου. Θεωρώ ότι όλοι οι συμπολίτες μας θα σεβαστούν αυτή την προσπάθεια.

Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά, είναι παρόντα παντού και στην πόλη και στα χωριά μας. Οι παρεμβάσεις αυτές είναι σημαντικές, ενώ δεν είναι αυτονόητες, διότι δεν γίνονταν πάντα.

Στην πόλη μας πρέπει να υπάρχει όμορφη εικόνα, για εμάς τους κατοίκους ή τους επισκέπτες της πόλης.»

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εργασίες στην πλατεία Πετρινού


4 Σχόλια

Nα στείλεις τον Κοττή να διώξει και τα παρκαρισμένα στα πάρκα και στις πλατείες και τους πεζόδρομους. Πιστεύω να συμφωνείς κι εσύ ότι δεν είναι ωραία η εικόνα της πόλης με την ασυδοσία της στάθμευσης, ε;

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .... ! ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ ΜΟΝΟΝ ΟΦΕΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΠΑΡΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να μπουν οι μοβ κάδοι ανακύκλωσης και τα γνωστά και μη εξαιρετέα π@π@ρια της πόλης πήγαν κι έκαναν γκράφιτι με τις γνωστές μουτζούρες που έχουν για υπογραφές. Βλέπε νησίδα στη Μεταμόρφωση. Το όνειρό μου είναι να πετύχω ΕΝΑ, όχι δύο, ΕΝΑ, να γράφει αυτές τις μουτζούρες. Θα περάσουμε καλά και οι δύο. Ιδίως αυτός

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.