Βασίλης Κοντοζαμάνης: Θέλουμε να νικήσουμε για να επιβεβαιώσουμε την σταθερότητα της χώρας (vid)

Βασίλης Κοντοζαμάνης: Θέλουμε να νικήσουμε για να επιβεβαιώσουμε την σταθερότητα της χώρας (vid)

Απρίλιος 01, 2024 - 14:44
3 σχόλια

Την Κυριακή 31 Μαρτίου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Δεκατιανοί με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη όπου μίλησε για τις εκλογές αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Εμείς δεν θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές την Κυριακή το βράδυ για να κουνάμε τα σημαιάκια της Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε να νικήσουμε για να επιβεβαιώσουμε την σταθερότητα της χώρας και τη φυγή προς τα εμπρός.

Υπάρχουν σημαντικά πράγματα που εξελίσσονται και πρέπει να προχωρήσουν.Οι κάλπες είναι άδειες την ημέρα των Ευρωεκλογών και ξεκινάμε από το μηδέν.

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ποια σταθερότητα λέει ο κύριος;; Την σταθερότητα των τιμών, την σταθερότητα τής εγκληματικότητας, την σταθερότητα τής δικαιοσύνης, την σταθερότητα των μισθών;;; Μία θέση πάνω από τη Βουλγαρία είμαστε, ποιόν δουλεύεις;; Κοίτα με τι ασχολούμαστε!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.