Βουλευτικές Εκλογές 2023: Ο Άρειος Πάγος έκοψε το κόμμα Κασιδιάρη - Κατεβαίνει το κόμμα ΕΑΝ του Αν. Κανελλόπουλου

Βουλευτικές Εκλογές 2023: Ο Άρειος Πάγος έκοψε το κόμμα Κασιδιάρη - Κατεβαίνει το κόμμα ΕΑΝ του Αν. Κανελλόπουλου

Μάιος 02, 2023 - 20:13
14 σχόλια

φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Κόπηκε από την Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» του καταδικασμένου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και κατά συνέπεια δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 9 προς 1.

Από την άλλη θα συμμετάσχει κανονικά στις εκλογές το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Αναστάσιου (Τάσου) Κανελλόπουλου.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Μεγάλο κακό μας βρήκε Χάθηκε από την Βουλή ο ψυχάκιας Εθνοσωτήρας.......Ηλίας ο Λινάτσας.

Χαρές και πανηγύρια στον Σύριζα. Θα πάρουν ψήφους από το Κασιδιαρέϊκο. Ο Σύριζα που δήθεν πολεμάει (παραμύθια της Χαλιμάς) τον φασισμό σε κάθε γειτονιά (αλλά δεν έβρισκαν δικαστική αίθουσα για την δίκη της ΧΑ), δεν κατέθεσε κανένα υπόμνημα εναντίον της υποψηφιότητας του κόμματος του Κασιδιάρη. Τέτοιοι λαϊκιστές δεν έχουν περάσει ποτέ από την χώρα. Ποτέ.

08:55 Κι ο ζαβο-Κούλης με τον βοθρ-Άδωνι και τον ριγέ κάλτσα Οικονόμου τι ρόλο παίζουν; Τσάμπα θα πάει τόση λάσπη στον ανεμιστήρα; Για το τίποτα λερώνουν τα κρινοδάχτυλά τους να την πετάνε;

Το φίδι τής ακροδεξιάς το σκοτώνεις επί τόπου στην κάλπη, για να μην κυκλοφορεί ελεύθερο καί ξαναθεριεψει. Δεν τού δίνεις αξία ότι το φοβάσαι καί τό υπολογίζεις. Αλλά ποιός;;; Εσύ,;;

Δεν μπλέκουμε με τα εσωκομματικά των "προδρόμων" και των "επιγόνων" της χρυσής αυγής. Ας τα βρουν μεταξύ τους ο επικεφαλής των προδρόμων (Βορίδης) με τον επικεφαλής των επιγόνων (Κασιδιάρης). Πρόδρομοι-Επίγονοι: 1-0. Τα υπόλοιπα αναλύσεις του απόπατου.Πάμε παρακάτω.... Ααα, ξέχασα. Περιμένουμε εναγωνίως την τοποθέτηση των υπέρμαχων της μη παραγωγής εννόμου αποτελέσματος της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης. Σας έχουν τρελάνει ρε κακόμοιρα, δεν ξέρετε τι να πρωτο-παπαγαλλίσετε. Ρίχνω "κέρμα" και περιμένω "κομμάτι" να ξαλεγράρω....

@16:33 Μας λες δηλαδή πάρτε ισχυρή αντιβίωση να σκοτώσει αυτό που σας μόλυνε, αλλά όχι στην προληπτική απολύμανση! Έτσι σκέπτονται όσοι θεωρούν πως μπορεί να κοντεύει η σειρά τους και αρκετοί σταλίνες!

18:47 Αυτός δεν έκανε καμπάνια μέσα από τη φυλακή; Κράτα αυτό περί "προληπτικής απολύμανσης" για τίς επόμενες εκλογές. Καί όταν λέμε επόμενες μιλάμε για Ιούλιο έτσι; Να δούμε πόσο καλά πήγε η απολύμανση.....

Η ψήφος τού λαού είναι το αντίδοτο φάρμακο για όλες πλέον τις επόμενες εκλογές. Το φασιστακι αυτό είναι νεότατος για τη Βουλή, αν όμως τώρα έπαιρνε ένα 2% θα ήταν το "τέλος" του.

Οι εκλογές του Ιουλίου δεν είναι συνέχεια τού Μαϊου, υπ όψιν. Είναι νέες εκλογές για όσους δεν ξέρουν. Να δούμε πόσο αποτελεσματική θα είναι η προληπτική απολύμανση.

Αυστηρές εντολές ΗΠΑ+ΕΕ προς Ελλάδα: καμιά Πατριωτική Εθνικιστική παρουσία στην Βουλή – μόνο κόμματα για απόλυτη υποτέλεια & ανοιχτά σύνορα επιτρέπονται

Ο πατριωτισμός δεν είναι το μαχαίρι τού Ρουπακιά. Τον οποίο έλεγε ότι δεν γνωρίζει ο πατριώτης Κασιδιάρης. Καμμία σχέση με πατριωτισμό αυτοί που εξαντλούν την παλικαριά τους σε ταλαίπωρους Πακιστανούς.

@22:32 ''ξέχασες'' να συμπεριλάβεις και το λοστό του δολοφόνου ΟΝΝΕΔΙΤΗ Καλαμπόκα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.