Βρήκαμε τον νέο εχθρό... τους ανεμβολίαστους!

Βρήκαμε τον νέο εχθρό... τους ανεμβολίαστους!

Ιούλιος 16, 2021 - 11:13
14 σχόλια

Ω, παίδες Ελλήνων, βρήκαμε για ακόμα μία φορά τον αποδιοπομπαίο τράγο, τον εχθρό... αυτόν που θα κατηγορήσουμε για όλες τις δικές μας ανεπάρκειες.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, ο εχθρός θα είναι οι ανεμβολίαστοι!

Η Νέα Δημοκρατία πέταξε τα μπαλάκι σε όλους τους άλλους και συνεχίζει το παραμύθι για την επιτυχή -χαχαχα!- διαχείριση της πανδημίας. 

Η κουβέντα έχει μετατοπιστεί ελαφρώς από τα άβολα ερωτήματα, όπως γιατί είναι γεμάτα τα ΜΜΜ, γιατί δεν έχουμε ενισχύσει το ΕΣΥ, γιατί δεν γίνονται έλεγχοι στα σχολεία, στους χώρους εργασίας, γιατί πρέπει να δίνονται - έστω - τα self test με το σταγονόμετρο και πολλά ακόμα, στο πιο βολικό «κυνηγήστε τους ανεμβολίαστους»!

Ασχολούμαστε με το γιατί κάποιοι φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο ή γιατί δεν το κάνουν από άποψη.

Κουβεντιάζουμε γιατί κάποιοι άλλοι πάνε σε ένα κέντρο διασκέδασης και... (ω, Δία!) χορεύουν και έρχονται κοντά ο ένας με τον άλλον!

Κακά παιδιά, όλοι τους!

Έχοντας βρει τον νέο εχθρό, λοιπόν, δεν κουβεντιάζουμε ότι για να πάμε στη δουλειά μας θα μπούμε σε έναν θάλαμο αερίων covid, το γνωστό λεωφορείο, δεν κουβεντιάζουμε για το υπόγειο με τους τρελούς όπου δεν υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος πόσοι είναι μέσα, το μετρό, όπως το έλεγαν παλιά... Δεν συζητάμε καν ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα κάποιοι συνάνθρωποί  μας με COVID πέθαναν από την πείνα γιατί δεν υπήρχε προσωπικό να τους ταΐσει...

Εγώ εμβολιάστηκα. Και δεν καταλαβαίνω αυτούς που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο. Αλλά, τι να κάνουμε; Ο άνθρωπος φοβάται.

Από την άλλη, στα εμβολιαστικά κέντρα ο κόσμος σχηματίζει ουρές. Ας βοηθήσουμε αυτούς που θέλουν να εμβολιαστούν βάζοντας κι άλλους γιατρούς και νοσηλευτές κι ας αφήσουμε το blame game, για να το πω αγγλοσαξονικά.

Ο ιός είναι εδώ και θα παραμείνει για καιρό.  Ο κόσμος θα πειστεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και θα εμβολιαστεί. Αλλά έχουμε άλλα πράγματα να διορθώσουμε, ουκ ολίγα. Με στοιχειώδεις υποδομές, ΜΜΜ και σύστημα υγείας δεν θα ψάχναμε να βρούμε ποιος φταίει.

Βέβαια, και λόγος να μη γίνει, την γουστάρουμε τη φαγωμάρα μεταξύ μας. Το περσινό μόνιασμα μάς στοίχισε, τόση αγάπη πια πώς να την αντέξουμε;..

ΥΓ.: Το να μη θέλει κάποιος να εμβολιαστεί είναι δικαίωμά του. Δικαίωμά του δεν είναι να προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι το εμβόλιο είναι του Σατανά. Υπάρχουν οι γιατροί για να συμβουλεύουν, κάθε άλλη άποψη είναι περιττή.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Έχω αρκετούς λόγους να σου πω γιατί κάποιος δεν θέλει να κάνει ένα εμβόλιο που ακόμα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και τα πρώτα επίσημα αποτελέμσατα θα βγουν το 2023.... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι υπάρχουν γιατροί και ότι αυτοί θα πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο..... Αλλά να έχουν λόγο όλοι οι γιατροί, όχι μόνο αυτοί που θέλουν κάποιοι....

Χαχαχαχ . 3,5 δις τουλάχιστον εμβόλια παγκοσμίως και ακόμα ασχολούμαστε με θεωρίες συνομωσίας και τρέλας . Κοιταχτε ξέρω πως το όλο θέμα του αντιεμβολιασμου πουλάει σε φανατικό καταναλωτικό κοινό και έχει τεράστια κέρδη . Τώρα γιατί κάποιοι το συντηρούν , δεν ξέρω. Πάντα υπήρχαν αρνητές για τα πάντα που αμφισβητούσαν τα πάντα , λες και ο κόσμος ασχολείται με την πάρτη τους. Κουράσατε ...

Το ν λετε όλοι αυτή τη καραμέλα μετά από 8 σχεδόν μήνες από τότε που εκατοντάδες επιστημονες δούλεψαν κ δουλεύουν πυρετωδως(τι το περασαμε κιολασ,ιατρικη είναι,όχι μαγειρικη)ότι το εμβόλιο είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο κ όλες αυτές τις βλακειες για προσωρινές άδειες κλπ ένα μόνο δειχνει:κολλημένα μυαλά,ισχυρογνωμοσυνη,κ δικαιολογίες.Παω στοίχημα πως όλοι αυτοί η από άποψη αντίεμβολιαστες κ ανεμβολιαστοι ούτε το ετήσιο αντιγριπικο δεν κάνετε καλα-καλα που έχει κ μόνιμη οπωσ λεμε(χαχαχαχα)άδεια κ έχει ανακαλυφθεί κ χρόνια!οπότε ασ αφησουμε τις μπαρούφες για κάνα....Μπαρουφακη!!

Ναι!δεν ήξερε το ΕΣΥ ν ξ@@@@@ται στις τριπλοβαρδιες γιατί κάτι ζώα δε θέλουν ν εμβολιαστουν!το κράτος μασ φταίει τώρα?αλλού κ αλλού το παίζουμε προχωρημένοι κ κουλτουριαρηδες ρίχνοντας δίκιο στον κάθε ένα Ορφανό γιατί δεν έβλεπε ν κατουρησει στο καμπινε του αη Γιώργη,(κ κει πάλι το κρατος-δημος σας φταίει.. στα εμβολια πωσ μ μείνατε οπισθοδρομικοι???

23:28, 23:32 Πόσα σχόλια θα γράψεις ακόμα ρε άνθρωπε; Ή νομίζεις ότι μας κορόϊδεψες ότι είσαι άλλος σχολιαστής;

Μην μπερδευόμαστε. Την ίδια συζήτηση περί εμβολίων την έχω κάνει πολλές φορές και προ πανδημίας. Γονείς που δεν κάνουν εμβόλιο στα παιδιά τους γιατί πιστεύουν ότι έχουν μέσα κάποια ουσία, πχ αλουμίνιο, και ότι έτσι γίνονται αυτιστικά ή παθαίνουν κάτι άλλο. Αρκετοί από αυτούς θα σου μιλήσουν για ομοιοπαθητική, για θεραπείες με κάποιον "άγιο" σε κάποιο μοναστήρι κτλ. Δεν βγάζεις άκρη. Όσο δεν είχαμε πανδημία το όλο θέμα δεν δημιουργούσε ιδιαίτερο προβληματισμό. Στην πανδημία όμως, που απαιτεί ΣΥΝΟΛΙΚΗ προσπάθεια, χρειάζεται να μετρηθούμε ως πολίτες και ως κοινωνία.

Ο "Σωκράτης" από τα lidl αφού με την αρχή του κειμένου δικαιώνει τους αντιεμβολιαστές, σαν άλλος Πολάκης, μετά πάει να το σώσει. Δεν γίνεται έτσι lidl-o-σωκράτη. Άσε τις "μούφες". Τα ΜΜΜ έχουν ενισχυθεί. Το ΕΣΥ έχει ενισχυθεί. Self test δίνουν άπειρα. Στα σχολεία δόθηκε η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα. Και προφανώς έγιναν και λάθη. Η ευθύνη όμως ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ είναι ΚΑΙ στον πολίτη, όχι ΜΟΝΟ στην πολιτεία. Εμβόλια υπάρχουν άπειρα. Η ευθύνη είναι στον πολίτη ξεκάθαρα. Αλλά δεν θέλεις να τα βάλεις με τον πελάτη σου. Μόνο να λαϊκίζεις.

Μια φορά κι ένα καιρό, ένα βοσκός είχε ένα κοπάδι πρόβατα. Μια μέρα, αποφάσισε να κάνει πλάκα στους συγχωριανούς του. Φώναξε λοιπόν: Τρεχάτε, λύκος στα πρόβατα. Εκείνοι έτρεξαν, είδαν όμως ότι λύκος ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο βοσκός γέλασε με την πλάκα και το επανέλαβε αρκετές φορές. Ώσπου μια μέρα, λύκος εμφανίστηκε και άρχισε να τρώει τα πρόβατα. Οι φωνές του βοσκού ΔΕΝ στάθηκαν ικανές να "πείσουν" τους συγχωριανούς του. Ο λύκος έφαγε τα πρόβατα...Τώρα, μάλλον τα πρόβατα ήταν ψεκασμένα...Ή μήπως οι συγχωριανοί του βοσκού; Ή μήπως δεν ανέλαβαν την ευθύνη τους "ως πολίτες"; Εσάς, τι σας είχε πει η γιαγιά σας;

@ 13:18 φιλαράκι δεν μπορεί να είσαι τόσο κουτός, σίγουρα το παίζεις λίγο.

Μην αγχώνεστε με τους αρνητές . Να είναι καλά ο Δαρβίνος με την θεωρία της φυσικής επιλογή. Θα το βρει η στραβή το αρνί της .

Παύλο να φανταστώ ότι δεν παίρνεις μετρό και λεωφορεία για να γνωρίζεις τι γίνεται και απλά λες τις κλασσικές κομματοσκυλομακακίες σου. Είμαι απο Τρίπολη και δουλεύω Αθήνα και το μετρό το πρωί παραμένει σαν tetris!

Το βιβλίο the great reset που διαβάζει και ο Κουλης ,γράφει ότι όταν θέλεις να διατηρήσεις την θέση του ηγεμόνα, να έχει υπηρέτες Παυλους

Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο είναι όλα έως τώρα γονιδιακές θεραπείες με απολύτως άγνωστες μακροπρόθεσμες παρενέργειες και πολύ σοβαρές βραχυπρόθεσμες όπως αποδεικνύετε μια βόλτα από την Ευρωπαική βάση δεδομένων το αποδεικνύει αυτό αλλά και με συζητήσεις στην κοινωνία. Όλοι έχουμε τουλάχιστον 2 γνωστούς που ταλαιπωρήθηκαν ή ακόμα και πέθαναν μετά τον εμβολιασμό και αν δεν θέλετε να το δείτε είναι δικό σας πρόβλημα. Όταν βγει εμβόλιο θα σας το πω εγώ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.