Ξεκίνησε το τρίτο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιουζικάλ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ξεκίνησε το τρίτο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιουζικάλ στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 26, 2024 - 21:14
3 σχόλια

Την Παρασκευή στις 26 Απριλίου το Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης άνοιξε την σκηνή του για το τρίτο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελένη Καρούντζου υποδέχτηκε τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς των επισκεπτών που βρέθηκαν την πόλη μας, τους ευχαρίστησε για την τρίτη συνεχόμενη χρόνια συνεργασίας με τον Δήμο και υποσχέθηκε ότι το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί και του χρόνου όπου και θα είναι λίγο διαφορετικό.

Η ερωτική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, των δύο νέων από τη Βερόνα που τόλμησαν να αγαπηθούν παρά τη μοιραία έχθρα που χώριζε τις πανίσχυρες οικογένειές τους, ανεβαίνει από την θεατρική ομάδα Γυμνασίου του CGS για να μας αναδείξει τον έρωτα ως τη μοναδική αντίρροπη δύναμη στον παραλογισμό μιας ψηφιακά ταχείας εποχής που φαντάζει ανησυχητικά οικεία.

Το αξεπέραστο αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ μεταφέρεται στο σήμερα, διδάσκοντας την αξία της αγάπης μέσα από τον ποιητικό του λόγο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πανελλήνιο φεστιβάλ παιδικού -εφηβικού μιούζικαλ στην Τρίπολη


3 Σχόλια

11.09 έλα πες, και θα μείνει μεταξύ μας, τις πιστεύεις αυτές τις επαινετικές ατάκες που πετάς κάθε λίγο και λιγάκι για τον δήμαρχο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.