Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (pics,vid)

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (pics,vid)

Απρίλιος 23, 2024 - 14:39
3 σχόλια

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και της ΣΑΕΚ του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου υπεγράφη την Τρίτη 23 Απριλίου στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αναστάσιου Τζανή.

Στόχος με την υπογραφή αυτού του μνημονίου είναι η ανάπτυξη πρωτοβουλιών και καινοτόμων δράσεων για την προαγωγή επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, καθώς και την εποικοδομητική διασύνδεση των εκπαιδευτικών φορέων του νομού Αρκαδίας.

To Μνημόνιο συνυπέγραψαν εκ μέρους της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας ο διευθυντής της υπηρεσίας κ. Γαληνός Ιωάνης και εκ μέρος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ο διοικητής του ΓΠN κ. Τζανής Αναστάσιος.

Σε δηλώσεις τους μετά την υπογραφή, η Διευθύντρια της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Γωγώ Μαργιώλου μίλησε για τα επιμορφωτικά προγράμματα υγείας, 450 ωρών που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και θα γίνονται εκ αποστάσεων και αφορούν όλα τα άτομα που έχουν μία κάποια σχέση με τον χώρο της υγείας.

Ο κ. Γαληνός αφού ευχαρίστησε θερμά τον διοικητή κ. Τζανή και την κυρία Μαργιώλου για την αγαστή συνεργασία, μίλησε για την εξωστρέφεια της διεύθυνσης εκπαίδευσης και τις σύγχρονες τάσεις αγωγής.

 

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για αυτή την τιμή που μας κάνουν και μας καθιστά ιδιαίτερα υπεύθυνους για να προσφέρουμε το καλύτερο στους σπουδαστές

Ο κ. Τζανής καλωσόρισε τον κ. Γαληνό για την παρουσία του στο Νοσοκομείο και τις κυρίες Ρόζη και Ρούμπου και φυσικά την κυρία Μαργιώλου για την προσφορά τους στο πρόγραμμα.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Τζανής μίλησε για το πρόγραμμα τονίζοντας ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την τύχη να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα εφόδια για την προσφορά υπηρεσιών υγείας στην οποία θα κάνουν στο μέλλον στους ασθενείς.

Όλα θα γίνουν όπως πρέπει, μελετημένα και σωστά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gt Μνημόνιο συνεργασίας δευτεροβάθμιας και της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου


3 Σχόλια

Στραβός είσαι ρε φίλε 5 είναι τα πουλάκια , αυτό βρήκες να σχολιάσεις όχι το γεγονός .!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.