Υπουργός διαδίδει συνέχεια fake news και δεν ανοίγει ...ρουθούνι

Υπουργός διαδίδει συνέχεια fake news και δεν ανοίγει ...ρουθούνι

Ιανουάριος 08, 2022 - 17:11
48 σχόλια

Ω παίδες Ελλήνων, έχουμε πλέον συνηθίσει το ψέμα και τους ψεύτες και έχουμε φτάσει να μην αντιδρούμε -και δεν μας κάνει εντύπωση. Στην μη αντίδραση αυτή στηρίζεται και ο πρωθυπουργός που αφήνει τον Άδωνι Γεωργιάδη στην θέση του, να συνεχίζει να διαδίδει ψέματα και απλά να την γλιτώνει με τις γνωστές του κωλοτούμπες.

Η λίστα των ψεμάτων και αναδιπλώσεων για τον εν λόγω υπουργό είναι ατελείωτη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Πρόσφατα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είδε καμία ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ παρά μόνο κόσμο που έψαχνε να βγάλει σέλφι και μαζί του. Δεν υπάρχει κρίση αν τρως με 8.00-10.000 ευρώ το μήνα από τα λεφτά του Ελληνικού λαού.

Αν πούλαγε βιβλία μέσα στην κρίση πιθανώς θα είχε άλλη άποψη...

Στην συνέχεια μας είπε ότι δεν πάει πιο κάτω από 47 ευρώ το μοριακό τεστ (PCR) ενώ στην μισή Ευρώπη είναι δωρεάν και στην Κύπρο το πληρώνουν 20-25 ευρώ, όπου και αμφισβήτησε την ποιότητα του. Παραλίγο να προκαλέσει και διπλωματικό επεισόδιο (ευτυχώς είχαμε να κάνουμε με τους αδερφούς μας) αλλιώς θα ήταν μεγαλύτερη η ξεφτίλα. Δεν θα επεκταθώ, τα περισσότερα είναι γνωστά.

Η απορία είναι γιατί ο πρωθυπουργός αφήνει έναν άνθρωπο να διαδίδει συνέχεια fake news και απλά να την γλιτώνει με μια κωλοτούμπα. 

Μήπως γιατί είναι της ίδιας κατηγορίας; 

Μήπως δεν έχει το ψυχικό σθένος (λαϊκιστή: τα παντελόνια) να χάσει μερικές ψήφους δεξιών που τον στηρίζουν (αν και θα κέρδιζε δεκαπλάσιες ψήφους κεντρώων);

Ειδήσεις: 

48 Σχόλια

οσο εσεις τα μμε τους γλυφετε και δεν ανεβαζετε τα θεματα που πρεπει να ανεβαζετε ,αυτο θα γινεται μια ζωη ,κανατε ποτε θεμα για τους εμβολιασμενους που ξαφνικα εχουν πεθανει απο το πουθενα? νεοι ανθρωποι ,πολλοι μαλιστα αθλητες υγειης χωρις νοσιματα, και πολλα αλλα θεματα που ο απλος κοσμος συζηταει,αλλα ΕΣΕΙΣ τα μμε τα θαβετε συστηματικα, θα τολμουσε ο οποιοσδποτε να βγαινει και να λεει ασυναρτησιες οταν θα ηξερε οι την επομενη μερα θα τα ακουγε απο ΟΛΟΥΣ ,και τοπικα αλλα και παννελαδικα ΜΜΕ, εδω βγαινει ο βλακας που εβγαλε πλαστη ακτινογραφια στη τηλεοραση και λεει τον καθενα ψεκασμενο

Δεν υπάρχει και κέντρο και η ΝΔ σίγουρα δεν ειναι κόμμα του λεγόμενου κέντρου με τρεις κορυφαίους υπουργους του ΛΑΟΣ

Τον ξεφτιλισε ενας δημαρχακος ρε που τα πηρε 27 ευρω. βγαζουν οι γαλαζιοι αριστοι στις πλατες του κοσμου και πουλανε πατριδιλα και διχασμο για να συνεχιζουν την μασα

Υπήρξε και "σύσταση" στο "δημαρχάκο": Μη χώνεις τη μύτη σου σε αυτά τα πράγματα, του διεμήνυσαν...Απλό και σαφές. Ο κύριος Άδωνης μάλιστα, του είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ότι "έχει εισπράξει παράπονα από τον ΠΙΣ"...Αυτόν που πρόεδρός του είναι ο 6δάχτυλος ντε...Που μας λέει να εμβολιαστούμε γιατί " ενδιαφέρεται για την υγεία μας"....Καλά πήγε αυτό!

αυτο εχει γινει η νεα δημοκρατια ενα κομμα που μας γεμιζει με ψεματα για να κρατηθει στην εξουσια.

Λοιπόν έχουμε και λέμε στην Κύπρο το πλαφόν είναι στα 50 ευρώ κάποιοι το κάνουν με 25 ελεύθερη αγορά έχουμε και εδώ θα βρεθούν να το κάνουν πιο φθηνά.περιμενω να γράψετε στο επόμενο άρθρο σας σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες το κάνουν δωρεάν όχι αόριστα στης μισές, εκτός και αν εννοείτε με συνταγογράφηση ιατρού?τον οποίο βέβαια θα πρέπει να τον πληρώσεις αν είναι ιδιώτης.Απο εσένα αδερφέ που λες για τα άτομα που έχουν πεθάνει από το εμβόλιο πες μας εσύ πόσους ξέρεις φαίνεται να ξέρεις πολλά φυσικά να ξέρεις από προσωπική επαφή και όχι άκουσα κάπου το διάβασα εγώ ξέρω 10 άτομα που πέθαναν από κορονοιο

Στην μισή Ευρώπη είναι δωρεάν λέει ο αρθρογράφος (αποτελεί θράσος να αυτοαποκαλείται Σωκράτης). Το παρέχει το κράτος δωρεάν δηλαδή. Αυτό πάει να πει ότι κοστίζει ΜΗΔΕΝ ευρώ; Αλήθεια; Στην άλλη μισή Ευρώπη πόσο το πουλάνε; Γιατί δεν μας λέει ο αρθρογράφος πόσο κοστίζει το PCR τεστ στην Γερμανία; Στο Βέλγιο; Στην Γαλλία; Στην Αγγλία; Στην Αυστρία; Στην Ισπανία; Έτσι για να κάνουμε την σύγκριση και να δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Ενοχλεί ο Άδωνις γιατί λέει αλήθειες. Ενοχλεί ο Άδωνις γιατί δουλεύει. Σε αντίθεση με διάφορους άλλους ανεπάγγελτους πολιτικούς και όχι μόνο.

Παυλο είσαι ο ορισμός του βλήματος. Επανέρχεσαι στο θέμα των τιμών του pcr.. Ναι στην Ευρώπη στα περισσοτερα κράτη είναι δωρεάν. Κλείνεις ραντεβού και απλά πας και το κάνεις. Στου Μπουμπουκου συγγνώμη στου Άδωνη το... χωριό κοστίζει όσο νομίζει αυτός και ο Εξαδακληλος . Η μπόχα σας έφτασε στα ουράνια.

Παυλάκη, αφου σου αρέσει ο Άδωνης (θυμιζω: "θα σας γδάρω!" ) δεν δικαιούσαι να κατηγορείς τον Πολάκη που καπνίζει, απλά πραγματα. Επίσης στιςΕυρωπαικές χώρες που αναφέρεις σου θυμίζω ότι γίνονται εμβόλια τεστ κλπ, κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία των οικ ιατρών απο τους ΙΑΤΡΟΥΣ και όχι από άλλο προσωπικό, άρα η σύγκριση για τις τιμές (τεστ) που λες δεν γίνεται γιατί θα είναι πορτοκάλια με μήλα! Σε ποιο Ιατρείο να πάω για εμβολιο ή τεστ στην Τρίπολη με την ασφάλειά μου (χωρίς συμετοχή) μπορεις να μου πεις; Μπαχαλο του Μωυσή!

@18:02 - Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης το κράτος παρέχει το PCR δωρεάν. Τα εργαστήρια ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Σε άλλες χώρες της Ευρώπης δεν παρέχουν το PCR δωρεάν. Πόσο κοστίζει σε αυτές τις χώρες; Αντί απλά να βρίζεις υποστήριξε εσύ και ο αρθρογράφος την άποψή σας με στοιχεία και όχι με φαντασιώσεις.

@15:25 - Παρέχονται δωρεάν rapid τεστ σε όλη την Ελλάδα σε δημόσιες δομές. PCR τεστ γίνονται δωρεάν όποτε κρίνουν οι γιατροί στις δημόσιες δομές. Τράβα στο μαντρί σου τώρα.

@18:05 - Τι σχέση έχει το κάπνισμα του ΠΟΛΛΑΤΣΗ με τον Άδωνι; Καμία. Ο Άδωνις δεν παραβιάζει τους νόμους, τους τηρεί. Αυτά που γράφεις περί εμβολίων σε οικογενειακούς γιατρούς που κολλάνε; Το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα είναι από τα πιο οργανωμένα στην Ευρώπη. Σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα υπάρχει παρουσία γιατρού. Αυτά που γράφεις για μήλα και πορτοκάλια όσο αφορά τα rapid test και τα pcr είναι ακατανόητα. Θέλεις γιατρό για να σου κάνει το rapid ή το pcr; Δεν σου κάνει νοσηλευτής; Δεν αισθάνεσαι ασφαλείς να κάνεις το εμβόλιο σε δομή υγείας; Προτιμάς ένα ιδιωτικό ιατρείο;

@14:28-Το εμβόλιο διατίθεται δωρεάν; Έτσι μας γράφετε σε άλλα σχόλιά σας. Δηλαδή κοστίζει ΜΗΔΕΝ; Αλήθεια; Απομακρυνθείτε από τον καθρέφτη τώρα, σας έπιασε μια κρίση ειλικρίνειας όπως φαίνεται στην τελευταία πρόταση.

Έχει σχέση Παυλάκη διότι έχουν την ίδια καφρίλα! (θα σας γδάρω, επειδή το εξαφάνισαν τα ΜΜΕ του Μωυσή, είναι του Αδώνιδος, του υποδικου για διαφθορά). Αφου δεν το καταλαβαίνεις ακου: Στα Ευρωπαικά κράτη επισκέπτεσαι τον οικ γιατρό σου με ραντεβού και σου άρει τις επιφυλάξεις σου τα "κολήματα" που ενδεχομένως έχεις και σε πείθει να εμβολιαστείς! Επίσης κάνεις τεστ με ΡΑΝΤΕΒΟΥ! Τι δεν καταλαβαίνεις; Εδώ οι ιδιωτικές δομές υγείας (και τα ιδ Ιατρεία) υπερπροστατεύονται - κρύβονται και δεν συμετέχουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας, απλές διαπιστώσεις είναι! Θέλω το γιατρό μου για τεστ!

Παυλο είναι το ίδιο να κάνεις ιατρική πράξη (εμβόλιο - τεστ) σε δημόσια θέα (εμβολιαστικό κέντρο χωρίς ιδιωτικότητα με το γιατρό), στην πλατεία (τεστ), με το να το κάνεις στο γιατρό σου; Θα μου πεις ο Κούλης και τα ΜΜΕ του μας είπαν για τις ΜΕΘ κάτι αντίστοιχο και το έφαγαν κάποιοι.

Ποιός ή ποιά πέθανε από εμβόλιο; Στην περιοχή μας, θάνατος από εμβόλιο; Κι εν μέσω πανδημίας η βλακεία ξεπερνά τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ανεύθυνες τοποθετήσεις για δήθεν περιστατικά θανάτου κάποιου συνάνθρωπου. Όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, μας δίνουν φάρμακο και ‘μείς πίνουμε τσίπουρο για αντίδοτο.

@22:11-Από εμβόλιο; Και γιατί όχι με εμβόλιο; Στον covid, με ή από δεν έχει σημασία, θυμίζω.

Έχω και με 25 ευρώ PCR....Ο Δήμος Χαλανδρίου έχει σύμβαση για έλεγχο των εργαζομένων με 25 ευρώ. Έχω άλλη προσφορά; 25 ευρώ ένα.......25 ευρώ δύο......

Ακόμη τσακώνεστε για τα εμβόλια, την πανδημία, τα pcr και όλα αυτά; Σε όλες τις κρίσεις, οποιοδήποτε χαρακτήρα και εάν έχουν, πάντα υπάρχουν αυτοί που τις βιώνουν σκληρά και αυτοί που ωφελούνται από αυτές. Γιατί να αλλάξει τώρα; Επειδή ντεμεκ και καλά κινδυνεύει η ανθρωπότητα;

@18:52 - Φυσικά και το εμβόλιο δεν κοστίζει μηδέν. Παρέχεται δωρεάν από το κράτος, αλλά το πληρώνει ο πολίτης με τις εισφορές του. Η διαφορά έγκειται ότι εγώ δεν έγραψα την μπούρδα ότι το εμβόλιο σε άλλες χώρες κοστίζει λιγότερο. Ο αρθρογράφος το έγραψε για τα PCR test. Ότι στις μισές χώρες είναι δωρεάν ενώ εδώ το πληρώνουμε 47 ευρώ.

Η πανδημία φαίνεται ότι οδεύει προς λήξη, κόσμος χάθηκε και χάνεται είτε γιατί δεν υπήρχαν τα εμβόλια, είτε γιατί όταν ήταν διαθέσιμα τους πήραν στον λαιμό τους ηλίθιοι και ανεύθυνοι. Εδώ έχουν μείνει κάποιοι τραγικοί ακροδεξιοί που έχουν μείνει ορφανοί στην Βουλή και κάποιοι άλλοι τραγικοί ζαίοι που δεν έχουν τι άλλο να πουν και κάνουν αντιπολίτευση πάνω στην πανδημία. Πήραν κόσμο στον λαιμό τους κάνοντας αντιπολίτευση στο ...εμβόλιο. Η ηλιθιότητα τους και ο αμοραλισμός τους έσπασαν όλα τα κοντέρ.

Παύλο είσαι ίδιος με τον Κουλη και τον Αδωνη ,δειλός με καρδιά ελαφιού .Καλη λευτεριά Έλληνες ,βαστάτε γερά και μην διχάζεστε !

Μετά την απελευθέρωση της πατρίδας μας στους Εξαδάκτυλο Παγώνη και Βασιλακόπουλο θα αφαιρεθούν οι ιατρικές άδειες και θα είναι τηλεμαιντανοι στην Τατιάνα και σκουπιδιάρηδες στην χωματερή Λιοσίων .Σαν γιατροί ΑΠΕΤΥΧΑΝ

Τραγικέ και συνάμα φεδρέ Παύλο, συνεχίστε να λέτε βλακείες περί του τέλους της πανδημίας.Τι ώρα ακριβώς δεν μας είπες για τη λήξη της. Φτιάξτε κλίμα να χαλαρώνει ο κόσμος και να πεθαίνει . Άλλωστε τι πειράζει στο τέλος οι νεκροί δεν θα ψηφίζουν .

Πιο κολημένος - συμφεροντολόγος @ κακός Δεξιός από το Παύλο, δεν υπάρχει! Του φταίνε πάντα οι άλλοι εκτός του Μωυσή! Δεν εμβολιάστηκε ο λαός και φταίνε όλοι οι άλλοι πλην Μωυσή, που διαχειρίζεται το όλο θέμα! Γιατί δεν υποχρέωσε τος γιατρούς Παύλο, στα ιατρεία τους έστω το τελευταίο τρίμηνο, να εμβολιάζουν; Δεν θα είχε πειστεί κόσμος περισσότερος για το εμβόλιο;

0:19 Παυλάκο! Μπουρδες λες εσύ και ο Κούλης σου! Αμφιβάλεις ότι στη Κύπρο κοστίζει 25 € ; Τι παλαβομάρες λες; Όποιος και να πληρώνει (το Κράτος δλδ, ο πολίτης έμμεσα ή ο πολίτης άμεσα) η κοστολόγηση αλλάζει; Τι λες ρε "Θεέ" ;;;;;

@19:00 - Οι πολίτες είχαν 12 μήνες να εμβολιαστούν. Άφθονα εμβόλια, άφθονη πληροφόρηση, άφθονα εμβολιαστικά κέντρα, άψογη διαδικασία (αλφαδιά που έλεγε και ο τύπος). Φτάνει πια με το χάιδεμα των πολιτών (δεν υπάρχει λαός). Δεν φταίει πάντα το κράτος. Στην περίπτωση των εμβολιασμών ελάχιστα τα σφάλματα από την πλευρά του κράτους. Τώρα μας λες ότι το μέγα σφάλμα ήταν ότι δεν τα έκαναν οι ιδιώτες ιατροί στα ιατρεία τους!!! Τι διαφορά έχει; Ντρέπεσαι να πας στο εμβολιαστικό κέντρο; Πόσα θέλεις να μας τρελλάνεις; Πες ότι θα έκαναν μούφα εμβόλια στους ψεκασμένους και άσε τα υπόλοιπα.

@13:02 - Καταρχάς δεν το λέω εγώ. Το λένε πολύ σοβαροί επιστήμονες που έχουν συνάφεια με το αντικείμενο. Από ΗΠΑ μέχρι Αγγλία. Δεύτερον, όποιος έχει δύο δράμια μυαλό το καταλαβαίνει. Επίσης δεν μιλάω με βεβαιότητα αλλά πιθανολογώ. Εγώ έκανα ότι νόμιζα για να προστατεύσω τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Προτρέπω και όποιον δεν το έχει κάνει να το κάνει έστω και τώρα. Εμβολιαστείτε. Οι πολίτες εμβολιάζονται και εμβολιάζουν και τα παιδιά τους, ευτυχώς. Δυστυχώς αυτό που θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα χρόνια θα είναι οι συνέπειες της long covid. Ελπίζω να είναι ήπιες και να βρεθούν θεραπείες.

Κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια Παυλάκο, δλδ εμπιστεύεσαι τον πρίγκιπα της Αγιας οικογένειας Κούλη και όχι τους γιατρούς.... Περαστικά φίλε! Έχεις ίδια φασιστικά ένστικτα με το Βασιλακόπουλο. Ο σκοπός είναι να εμβιολιαστουν αυτοί που δεν έχουν πειστεί ακόμη (λίγοι θα είναι) και δουλειά των κυβερνώντων είναι να φροντίζουν για όλους! Αλλά από συμφεροντολόγους φοροκλέφτες (ofshore κλπ) τι περιμένεις. Οι ιδιώτες γιατροί σε όλα τα πολιτισμένα κρατη εβολιάζουν!

Οι φασιστες λένε δεν υπάρχει λαός! Με πρώτο τον Κούλη, που δεν ξέρει ότι οι εργατες ζουν από το μισθό τους! Εσύ Παύλο που είσαι κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας ΚΑΙ φοροκλέφτης πιστεύεις, από συμφέρον και μόνο, στο Μωυσή για να συνεχίσεις να έχεις τα αισχρά προνόμια (Δούλους αντί εργαζόμενους, φοροκλοπή εισφοροκλοπή και οι φτωχοί - εργάτες στο Καιάδα).

@22:39 να χαρώ τα συντρόφια που σκίζονται για τους ιδιώτες γιατρούς που θα πείσουν με το κατιτίς τους όσους σκιάζονται τις δωρεάν δημόσιες δομές! Πόσο περισσότερο σούργελα θα γίνετε!

@22:39 - Σε ιατρικά θέματα εμπιστεύομαι του ιατρούς. Τον Μητσοτάκη τον στήριξα με την ψήφο μου και θα το ξανακάνω. Αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά, αυτά κάνει. Για Πιερρακάκη δεν είχε πει τίποτα, αλλά μας τον εμφάνισε. Και μόνο για τον Πιερρακάκη αξίζει να επανεκλεγεί πανηγυρικά. Αυτό που γράφεις για τους ιδιώτες γιατρούς μόνο ως κόλλημα μπορώ να το χαρακτηρίσω. Προτιμάς να εμβολιαστείς σε ένα ιδιωτικό ιατρείο, παρά σε μια δομή υγείας που μπορεί να σου παράσχει οτιδήποτε χρειαστείς στην σπάνια περίπτωση παρενέργειας; Σοβαρά;

ΣΥΝΤΡΟ Προβο (μπεεεεε! ξύπνα) @ Παυλάκη @ Στους ιδιώτες γιατρούς, σε όλα τα σοβαρά κράτη της Ευρώπης, πηγαίνουν οι ασφαλισμένοι εργάτες και τους καλύπτει ο ασφαλιστικός τους φορέας για αυτό εξάλλου έχουν και σοβαρή Πρωτοβάθμια Υγεία! Εσύ προβο @ Παυλε, ως γνήσιοι φασίστες, θέλετε την εργατιά για δούλους - υποτελείς και να μην τους συναντάτε ούτε στο δρόμο πόσο μάλλον στα Ιδ Ιατρεία....

11:08 Παύλο, Προτιμώ στις ιατρικές πράξεις ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, δλδ κατα τον εμβολιασμό μου να συζητήσω τα προβλήματα υγείας μου με το γιατρό ΙΔΙΩΤΙΚΑ με κλειστές πόρτες. Τόσο γκαγκα εισαι; Επειδη το λέει ο Κούλης; Για τον Πιερακάκη, δεν απάντησες γιατί θα αλλάξει το taxisnet ; Είναι πολλά τα μύρια;

ΣΥΝΤΡΟ Προβο (μπεεεεε! ξύπνα) @ Παυλάκη @ Στους ιδιώτες γιατρούς, σε όλα τα σοβαρά κράτη της Ευρώπης, πηγαίνουν οι ασφαλισμένοι εργάτες και τους καλύπτει ο ασφαλιστικός τους φορέας για αυτό εξάλλου έχουν και σοβαρή Πρωτοβάθμια Υγεία! Εσύ προβο @ Παυλε, ως γνήσιοι φασίστες, θέλετε την εργατιά για δούλους - υποτελείς και να μην τους συναντάτε ούτε στο δρόμο πόσο μάλλον στα Ιδ Ιατρεία....

@19:40-Έχουμε όμως Γ.Γ. πρωτοβάθμιας υγείας και μάλιστα σέντερ φορ, χωρίς πρωτοβάθμια υγεία βεβαια. Καλά πάει αυτό...

Εμφανίστηκε και η ντροπή της πανδημίας, ο Δημητράκης. Αυτός που έγραψε "Επειδή ντεμεκ και καλά κινδυνεύει η ανθρωπότητα;". Αυτός που θα έκανε το εμβόλιο αμέσως όταν άνοιγε για την ηλικιακή του ομάδα και τελικά κατέληξε να γράφει "επειδή ντεμεκ και καλά κινδυνεύει η ανθρωπότητα;". Ούτε ντροπή υπάρχει, ούτε τίποτα. Μόνο άφθονος ψεκασμός και αμοραλισμός.

00:56 @ Παύλε, όλες οι αλλαγές ειδικά όταν απαιτούν Δημόσιο χρήμα, πρέπει να γίνονται μετά από διαβουλεύσεις με τεκμηρίωση και Διαφάνεια! Άγνωστη λέξη για την Αγ Οικογένεια που έχει πλουτίσει με τις απευθείας αναθέσεις για 3 γενιές.... Αν θέλει λοιπον αλλαγή το taxis να γίνει μέσω της Βουλής κλπ. Βέβαια σου έχω ξαναπει ότι εσύ είσαι ο ορισμός του Κρατικοδίαιτου επιχειρηματία και πλουτίζεις με απευθείας αναθέσεις και Αδιαφάνεια για αυτί και στηρίζεις , χωρίς στοιχεία την αλλαγή στο taxis.

Κοστίζει το pcr στο κράτος και άρα κατά τη γνώμη σου Παυλο παπαγαλάκι, πρέπει να το πληρώνει ο πολίτης από την τσέπη του. Το ότι είναι φορολογούμενος δεν σου λέει κάτι.. Τότε να πληρώνει και τον αστυνομικό από την τσέπη του.. Αυτό θέλουν τα αφεντικά σου. Οχι μονο υγεία και παιδεια ιδιωτικές! Τα πάντα ιδιωτικά.

@(10/01/2022-00:19)-Δηλαδή παρέχεται κάτι που έχουμε πληρώσει δωρεάν; Όντως δεν γράφετε τη μπούρδα που έγραψε ο αρθρογράφος, γράφετε μια δικιά σας. Καλά πήγε αυτό...

@12:48 - Να περάσει η αναβάθμιση του taxisnet από την ...βουλή; Δεν γνωρίζω αν προβλέπεται. Αν δεν είναι αναγκαστικό, για ποιον λόγο να γίνει; Για να πει την γνώμη του ο ...Πολάκης; Για να μην πεθάνει η γραφειοκρατία στην Ελλάδα; Στα υπόλοιπα που γράφεις. Αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα η φαντασίωση ότι είμαι κρατικοδίαιτος, ποιος είμαι εγώ να σου χαλάσω αυτή την ευτυχία; Για να σε φτιάξω ακόμα καλύτερα να σκέφτεσαι ότι δένω τους εργαζόμενους μου στο υπόγειο, τους μαστιγώνω, μου φτιάχνουν καφέ όποτε γουστάρω, τους χρωστάω μισθούς, δεν πληρώνω εισφορές κτλ. κτλ. Καλό ε;

Σίγουρα παυλάκο αυτά πουλεςστο δεύτερο μισό του μηνύματος (για κρατικοδιαιτος κακοποιηση - εκμετάλευση εργαζόμενων κλπ) προκύπτουν απο τα σχόλιά σου! Όσο για την άποψή σου, αν πρέπει να περνούν απο τη Βουλη οι παραχωρήσεις Δημοσίου χρήματος ή όχι, είναι η απόδειξη, για το ότι είσαι Κρατικοδίαιτος και φοροκλέφτης! Άλωστε ο μέντορά σου (Μωυσης) την ξέρει καλά αυτή τη λογική και πλουτίζει χρόνια. Απευθείας αναθέσεις και ξερό ψωμί! Για αυτό εξάλλου είναι και κατά της απλης Αναλογικής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.