Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι και πώς θα λάβουν πριμ παραγωγικότητας - Τα SOS

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι και πώς θα λάβουν πριμ παραγωγικότητας - Τα SOS

Απρίλιος 30, 2024 - 16:46
4 σχόλια

Φωτογραφία EUROKINISSI

Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μοιραστούν σαράντα εκατομμύρια ευρώ επιπλέον μέσω του bonus παραγωγικότητας που θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σύστημα στοχοθεσίας και αξιολόγησης τους.
Συγκεκριμένα θα καθορίζονται δείκτες μέτρησης απόδοσης και οι προϊστάμενοι θα προτείνουν τους δικαιούχους για πριμ ανάμεσα σε 400.000 υπαλλήλους.
Στην αρχή κάθε έτους, θα καθορίζονται οι επιλέξιμοι προς ανταμοιβή στόχοι, καθώς και δείκτες μέτρησης.
Με την ολοκλήρωση του έτους, θα υπολογίζεται το ποσό ανταμοιβής κάθε φορέα, ανάλογα με τους στόχους που επιτεύχθηκαν.
 

Διαβάστε περισσότερα για το πως θα αποδίδεται το μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο και ποιοί υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι.


4 Σχόλια

Θα είχε αξία αν προερχόταν από μείωση μισθού των ανίκανων. Διαφορετικά δεν μπαίνει πάτος στο βαρέλι.

@16:50 Ποιός προιστάμενος θα ανοίξει τέτοιο πόλεμο; Εδώ θα βαφτιστούν ικανοι 8 στους 10 για να μην έχουν γκρίνιες...

Θα δοθεί στους «πρόθυμους» σε όλα! Επιβραβεύεται ΜΟΝΟ η σιωπηρή και με χειρουργικές κινήσεις «τακτοποίηση» διαφόρων υποθέσεων.Επιβραβεύονται οι θρασείς, οι δοσίλογοι, τα λαμόγια, αυτοί που γλείφουν ανελλιπώς τα μεγαλύτερα λαμόγια. Επιβραβεύεται η «συνομοταξία» που δεν έχει κόμμα, χρώμα, ιδεολογία, αλλά άγεται και φέρεται από τα μικροσυμφέροντά της και παίρνει σβάρνα προεκλογικά και μετεκλογικά τα διάφορα επιτελεία. Οι δομές είναι σαθρές και αυτό όλους τους βολεύει. Δεν υπάρχουν τεμπέληδες στο Δημόσιο, τους δημιουργούν ώστε να τους έχουν στην άκρη και να κάνουν χωρίς εμπόδια«τις δουλειές»τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.