Τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά στην πλατεία Άρεως από την ΕΠΣ Αρκαδίας (pics,vid)

Τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά στην πλατεία Άρεως από την ΕΠΣ Αρκαδίας (pics,vid)

Νοέμβριος 12, 2022 - 18:11
17 σχόλια

Στο πλαίσιο της δράσης Grassroots-Hello Football Friend πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Αρκαδίας υπό την αιγίδα την ΕΠΟ τουρνουά ποδοσφαίρου Κ12 στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου.

Η μέρα ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με μοναδικό σκοπό το παιχνίδι και τα χαμόγελα στο γήπεδο που στήθηκε στην πλατεία Άρεως κάτω από το άγαλμα του «Θεόδωρου Κολοκοτρώνη» σε μια πολύ όμορφη και άκρως ιδιαίτερη κίνηση.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη πρωτοβουλία της ΕΠΣ Αρκαδίας ειδικά αφιερωμένη στα νέα παιδιά η οποία έδωσε την δυνατότητα στους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου να παίξουν και ασφαλώς να εισπράξουν με χαρά την κάθε τους στιγμή.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησε ο Γραμματέας του ΔΣ της ΕΠΣ Αρκαδίας Χρήστος Καρνέζης αλλά και ο προπονητής της Μικτής Αρκαδίας Δημήτρης Κόλλιας τονίζοντας την σημασία του συγκεκριμένου τουρνουά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τουρνουά ποδοσφαίρου στην πλατεία Άρεως από την ΕΠΣ Αρκαδίας


17 Σχόλια

ερμο ποδοσφαιρο που καταντησες να ασχολουντε ανθρωποι που δεν εχουν καν σχεση με αυτο

ερμο ποδοσφαιρο που καταντησες να ασχολουντε ανθρωποι που δεν εχουν καν σχεση με αυτο

Πολύ ωραία πρωτοβουλία από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Όμως θα έπρεπε να έχουν φροντίσει να κάνουν από πριν και την αντίστοιχη ανακοίνωση/προβολή της όλης εκδήλωσης, ώστε να υπάρχει πλήθος κόσμου & κυρίως παιδιά. Δυστυχώς δεν υπήρξε προβολή και από βλέπουμε στις φωτό δεν είχε και την ανάλογη προσέλευση & επιτυχία. Κρίμα γιατί θα μπορούσαν να προσελκύσουν εκατοντάδες παιδιά.

Είστε Απαράδεκτοι εκεί στην ΕΠΣ Αρκαδίας δεν υπήρξε καμία ενημέρωση. Άλλωστε είναι οφθαλμοφανές ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο ομάδα στη γ Εθνική δεν έχουμε και όταν παίζουν τα πιτσιρίκια με άλλους νομούς χάνουμε με 5 και 7 γκολ διαφορά κατά τα άλλα κάνουμε βήματα προόδου αυτό θέλουν να μας παρουσιάζουν εκεί στην ΕΠΣ γελάει ο κόσμος

Με αυτούς που ασχολούνται μόνο προσέλευση δεν θα δείς πεσμου ποιος έχει δουλέψει στο ποδόσφαιρο και που περαστικοί για γέλια

Ντροπή και που το ανακοινώνετε. Πρέπει να ντρέπεστε για τα λίγα παιδάκια που ήρθαν, και για τη φωτογραφία που βγάζετε κομπάζοντας. Όταν θα καταλάβουν οι δημότες πως όσο ανέχονται σε όλα τα πόστα, αυτοδιοικητικά, αθλητικά, δημοσιογραφικά, πολιτιστικά και κοινωνικά, διάφορους τυχάρπαστους πουθενάδες, θα είναι αργά. Η Τρίπολη τελείωσε σε όλους τους τομείς. Την τελειώσαμε εμείς οι ίδιοι, με τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε στα κρίσιμα πόστα. Το μεγαλύτερο χωριό στην καρδιά του Μοριά.

Ας ειναι καλά ο Γεωργοπουλος!!!Στα ύψη πήγε το Αρκαδικό ποδόσφαιρο!!!μιλάμε για πολλά χάλια!!!!

ούτε τα βασικά. υπήρχαν λεφτά να γίνει μια δράση απο την Επο . Δεν ξέρανε πως θα το κάνουν και το βαφτίσανε τουρνουά αντί να το πούνε βόλτα για καφέ σε γηπεδάκι 5χ5. Για να είναι τουρνουά θα πρέπει να συμμετέχουν ομάδες με ηλικιακή κατάταξη χωρίς ανταγωνισμό αλλά για τη χαρά του παιχνιδιού. Ο άλλος ο προπονηταράς πρόλαβε και είδε και ταλέντα. Αυτό το παιδάκιμε το πατίνι στο γήπεδο που βλέπω στο 3.01 του βίντεο φαίνεται να είναι σφαίρα με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

Μέτρησα 10 σχόλια! Δηλαδή 10 διαφορετικούς (;) που ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο! Αν προσθέσουμε και δύο φίλους τους, φτάσαμε τους 30! Ικανότατος αριθμός για να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να κάνετε προτάσεις και να δώσετε ιδέες! Ωραία τα σχόλια για να βγάζετε την κακία σας, αλλά η πράξη είναι ακόμη καλύτερη! Βγείτε μπροστά! (Αν είσαι ένας ή είστε δύο, με 20 ευρώ μπορείτε να χαλαρώσετε, ευτυχώς η πόλη μας, διαθέτει χώρους)

Κανείς δεν είχε ενημερώσει... Είστε απαράδεκτοι. Το μάθαμε Σαββάτο μεσημέρι ότι κάτι γίνεται στην πλατεία Άρεως... Και ο γιός μου είναι σε ακαδημίες ποδοσφαίρου εδώ και πολλά χρόνια και δεν είχαν ακούσει το παραμικρό για την συγκεκριμένη εκδήλωση

Φίλε ωραία τα λες από το πληκτρολόγιο. Για πήγαινε να αναλάβεις πρωτοβουλίες να μπεις σε αυτόν το χώρο. Εδώ και 20 χρόνια είναι ένα κλειστό κλαμπ με τακτικές κόμματαρχων και κλειδωμενων θέσεων που αποτρέπουν σε σοβαρούς ανθρώπους να ασχοληθούν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.