Ήταν όλοι εκεί για τον Θοδωρή - Φιλικός αγώνας στην μνήμη του Μπούζου (pics,vid)

Ήταν όλοι εκεί για τον Θοδωρή - Φιλικός αγώνας στην μνήμη του Μπούζου (pics,vid)

Μάρτιος 27, 2024 - 18:15
1 σχόλια

Φιλικός αγώνας στην μνήμη του Θοδωρή Μπούζου ανάμεσα στους παλαιμάχους της Τεγέας και του Παναρκαδικού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο γήπεδο της Επισκοπής.

Με σεβασμό και συγκίνηση φίλοι του αείμνηστου Θοδωρή, παλιές μεγάλες δόξες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, άνθρωποι του Αρκαδικού αθλητισμού αλλά και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης τίμησαν την μνήμη του Θοδωρή Μπούζου.

Ο Θοδωρής Μπούζος υπήρξε αθλητής του στίβου κατέχοντας με΄χρι και σήμερα το μεγαλύτερο άλμα στο αγώνα του ύψους (2.09 τέταρτος σε πανελλήνιους αγώνες Νέων) και υπήρξε και ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τεγέας (καταγωγή Στρίγκου).

Επιπλέον ο Θοδωρής Μπούζος υπήρξε ένας αγνός φίλαθλος, ένας άνθρωπος που αγαπούσε το ποδόσφαιρο όντας γνωστός για την μεγάλη του αδυναμία για τον Ολυμπιακό και ασφαλώς για τον Παναρκαδικό τον οποίο λάτρευε.

Στο γήπεδο της Επισκοπής βρέθηκε επίσης η σήζγος του, οι κόρες του και αδερφός του Χάρης ο οποίος με μάτια βουρκωμένα μίλησε για τον αδερφό του και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτόν τον φιλικό αγώνα.

Για τον Θοδωρή Μπούζο μίλησε επίσης ο καλός του φίλος και παλιός του συμμαθητής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας ο Γιώργος Τσούκας.

Να σημειωθεί ότι ο αδερφός ο Χάρης Μπούζος έλαβε τιμητικές πλακέτες για τον αδερφό του Θοδωρή από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο και από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και τον Κώστας Βινατσέλα.

Ήταν όλοι εκεί για τον Θοδωρή… Γιατί κάποιοι άνθρωποι μένουν για πάντα εδώ.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Φιλικός αγώνας παλαιμάχων στην μνήμη του Θοδωρή Μπούζου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δυσαναπλήρωτο το κενό σου Θοδωρη. Τυχεροί οσοι σε γνώρισαν, πιο τυχεροί όσοι σε έκαναν φίλο. Ψυχη και καρδιά που στην εποχή μας σπανίζουν. Μας λείπεις πολύ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.